|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το Fluval έχει βιολογικό. Για αρχή δεν χρειάζεται να πάρει, μόνο αν θέλει να προσθέσει extra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και κάνουν αλλά όχι μεγάλες πέτρες. Πρέπει να είναι πολύ μικρά κομμάτια στο μέγεθος μικρής μπίλιας.
Έχει το Praktiker τσουβάλι. Τις βράζεις, βγάζεις τις μαυρισμένες, και είσαι μια χαρά. Το βιολογικό που έχει το Fluval από την "μαμά" του δεν φτάνει ούτε για ..."ζήτω". |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ αλλά άλλο εννοούσα
Για βράχια να βαλω ελαφροπετρες. Αλλά να κολληθουν με σιλικονη και οι κατω πέτρες να ειναι κανονικές,για να μην επιπλέουν... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλά φοβάμαι ότι αν κάνεις αυτό που λές θα σου τρίβονται αφενός και αφετέρου δεν ξέρω πόσο θα αντέξει. Εγω δεν θα το έκανα. Έχεις απίστευτες επιλογές από μαύρα βράχια στις παραλίες του νησιού, γιατί να πάω σε κάτι τέτοιο ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν μου πολυαρέσει ο μαύρος βράχος. Χθες εκανα μια βολτα στην παραλια κ μαζεψα κάποιες , αργοτερα θα σας στειλω φωτο να μου πειτε |
|
||||
|
||||
![]()
Που θα βρεις τόσο μεγάλες ελαφρόπετρες ;
Ασε που θα είναι πανάκριβες
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη είναι από Σαντορίνη το παιδί... και εκεί έχει αρκετά κομμάτια όπως και στην Νίσυρο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι τοτε δεν βάζει καμια πέτρα από λάβα ;
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπορούσε σίγουρα, αλλά εγώ δεν θα το πρότεινα.Ο λόγος είναι ότι τις είχα πολύ καιρό και είδα αρκετά από τα "άσχημα" τους.
Πχ.. τρίβονται πολύ εύκολα και γεμίζει ο βυθός. Επίσης σε εμένα 2 ψάρια είχαν τραυματιστεί από τις γωνίες στις πέτρες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος με φυτά | Lightt | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 25-01-16 20:37 |
Ερωτήσεις-Απορίες πριν το ξεκίνημα του malawi!! | \/ag | Malawi | 7 | 22-03-11 15:46 |
Ξεκίνημα 450 Ltr Malawi | Maax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 09-05-09 07:30 |