|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε juwel 240 θα χρειαστεί να αγοράσω άλλο φίλτρο από αυτό που έχει; Aν είναι έτσι ξεφεύγει λίγο, οπότε να πάω σε rehau ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 25-10-16 στις 12:55 |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αναζήτηση στις αγγελίες,και στείλε πμ!Μπορεί κάποιο να υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 25-10-16 στις 12:55 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να ξεκινήσουμε σωστά. Μπορείς να βάλεις μεγαλύτερο ενυδρείο ? Από όσα έγραψες τώρα καταλαβαίνω ότι μπορείς. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος. Αν λοιπόν μπορείς, τότε σαφέστατα πήγαινε σε μαγαλύτερο. Τώρα για τα ενυδρεία που έγραψες. Θα τα πάρεις καινούργια ή μεταχειρισμένα ? Αν είναι καινούργια και είναι κοντά στην τιμή, θα σου έλεγα να πάς στο Rehau 300 lt. Το έχω και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αν πας σε μεταχειρισμένο, μπορείς όπως σου είπα να βρεις ωραίο ενυδρείο με λιγότερα χρήματα. Όμως προσοχή. θα το δεις "γεμάτο" νερό και από κοντά για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει διαροές πουθενα. επίσης το έπιπλο βάσης να δεις ότι δεν έχει φουσκώσει από νερά κτλ.. Για φίλτρο να υπολογίσεις ότι σε 1η φάση θα χρειαστείς ένα καλό από 1300 λτ/ω και πάνω. Πέτρες πήγαινε και πάρε από κάνα ποτάμι και άμμο από κάποια καθαρή παραλία. μετά θα είσαι έτοιμος..... να μπεις στην Αφρική δυνατά λέμε !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι τα malawi μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ, και πως δεν λέει να φτιάξεις ένα ενυδρείο που να μη σου αρέσει, όπως και να είναι ακατάλληλο για τα ψάρια σου, σκέφτομαι μήπως κάνω μια αλλαγή στο σπίτι και χωρέσει. Σε πάγκο κουζίνας που σκεφτόμουν να το βάλω το 105άρι, δεν χωράει σε ΄ύψος το rehau 300, το 240 έχει περιθώριο... Μπορείς να μου πεις πώς ανοίγει το καπάκι; Σηκώνεται όλο ;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 25-10-16 στις 13:10 |
|
|||
|
|||
![]()
Ανοίγει ενα στενό καπάκι εμπρός και ένα πίσω. Τα άλλα 3 κομμάτια είναι τα 2 φωτιστικά και 1 πλαστικό φύλλο που ενώνει τα 2 φωτιστικά. Θα στο βγάλω φωτογραφία αν θέλεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶μμο αναγκαστικά θα αγοράσω γιατί είμαι Σαντορίνη και είναι μαύρη η άμμος εδώ... Τι προτείνετε ; |
|
|||
|
|||
![]()
Σε πάγκο κουζίνας ???
Καταρχήν αντέχει ??? Σκέψου ότι αν πας σε 300αρι θα έχεις συνολικό βάρος μαζί με τις πέτρες και την άμμο και όλα τα συμπράγκαλα κοντά στον μισό τόνο. Είσαι σίγουρος ότι το αντέχει? επίσης αν το βάλεις σε πάγκο κουζίνας και είναι στο νορμάλ ύψος ο πάγκος, που θα φτάσει το ενυδρείο ? Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις? Για ξανασκέψου το. Το καπάκι στο Rehau δεν είναι μονοκόμματο. έχει πάνω του 5 φλάπς (στενές λωρίδες), οι οποίες είναι ως εξής. οι 3 (μπροστά, πισω, μέση είναι μόνες τους) ακι οι άλλες 2 έχουν απο κάτω τα φώτα. Για τα σηκώσεις δεν θέλεις σχεδόν καθόλου ύψος (άντε να είναι 10 πόντους η κάθε λωρίδα). Ούτε να σκεφτείς να αγοράσεις άμμο. Όσο θυμαμαι υπάρχουν και παραλίες με μπεζ άμμο εκεί. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τόσο άμεση ανταπόκριση...!! Λογικά δεν θα αντέξει ο πάγκος το 300άρι ναι.... Την άμμο πώς την επεξεργαζόμαστε ?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους....Σήμερα θα παραγγείλω το ενυδρείο...Λοιπόν για να πάρω μεγάλο πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές και να πέσει και η γνωστή παντόφλα...
Ερώτηση (και λίγο off topic) : Όπως καταλάβατε μου αρεσούν πάρα πολύ τα saulosi ... Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο ψαράκι με τέτοια χρώματα από άλλη κατηγορία (πχ Ταγκανίκα) αλλά να ζει αξιοπρεπώς στα 100-120 λίτρα; Νταμάρι , όχι φυτεμένο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος με φυτά | Lightt | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 25-01-16 20:37 |
Ερωτήσεις-Απορίες πριν το ξεκίνημα του malawi!! | \/ag | Malawi | 7 | 22-03-11 15:46 |
Ξεκίνημα 450 Ltr Malawi | Maax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 09-05-09 07:30 |