|
|
|||
|
|||
![]()
Πιστευω πως μπορεις να την δωσεις.
Μην ειμαστε υπερβολικοι... |
|
|||
|
|||
![]()
Μικρή συσκευασία είναι.Αλλά όταν την πήρα δεν πρόσεξα την ημερομηνία λήξης.και την πάτησα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πριν ποσο καιρο την πηρες?
Παράθεση:
εγω παλι,θεωρω υπερβολικο το να προτεινω σε καποιον να ταισει τα ψαρια του με ληγμενη τροφη,για να γλυτωσει 4-5 ευρω. και μαλιστα αποξηραμενη,που με το ανοιξε κλεισε,μαζευει και υγρασια και χανει οποιαδηποτε θρεπτικη ουσια μπορει να περιειχε οταν βγηκε απτο εργαστασιο. βασικα με τοση επεξεργασια που τρωνε οι τροφες για να γινουν φλεικς,στο πενταμηνο με τη χρηση και το ανοιξε κλεισε,το μονο που εχει μεινει πανω τους ειναι η τα τεχνητα τους χρωματα. αν καποιος θελει να ταιζει χρωμα τα ψαρια του,οκ. εγω δεν θα το εκανα στα δικα μου,οποτε δεν μπορω να το προτεινω. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έπαθε τίποτα η τροφή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι προσφατως ανοιγμενη και εληξε , πιθανοτατα θα ειναι οκ.
Αν ειναι ανοιγμενη πανω απο 6μηνο και εληξε(ειτε οχι), ειναι για τα σκουπιδια. |
|
||||
|
||||
![]()
@daimosth (αν και μιλαω γενικα και οχι προσωπικα σε εσενα
![]() θα σου εξηγησω γιατι δεν ειναι τοσο απλο. το θεμα ειναι,πως δεν παιρνουν ολοι το ιδιο "σοβαρα" το ενυδρειο και τα ψαρια που εχουν σε αυτο. ουτε ξερουμε "τι ειναι" ο καθενας που ρωταει κατι,ουτε τι σημαινουν τα ψαρια του για εκεινον. μπορει καποιος να εχει ενα χρυσοψαρο σε 5 λιτρα γυαλα, να μην τον νοιαζει καθολου, και απλα να ρωταει για να μην παει να παρει αλλη τροφη για ενα ακομα εξαμηνο. καποιος αλλος,μπορει να ενδιαφερεται για το ψαρι του και να ρωταει για να μαθει. αν πω εγω σε καποιον "ταισε αφοβα" απτη ληγμενη,και εκεινος συνεχισει για δυο τρεις μηνες να ταιζει "αχυρο" η αλλοιωμενη τροφη το ψαρι του, κιεκεινο του ψοφησει γιατι δεν τρεφεται σωστα,μετα πως θα του εξηγησω οτι του ειπα μ.... οταν θα με βρισει και θαχει και δικιο? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 29-10-16 στις 21:52 |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαρια δε θα πάθουν τίποτα με τροφή που έληξε από τον Αύγουστο αλλά είναι πολύ πιθανό να μην έχει η τροφή τις.βιταμινες, ιχνοστοιχεια κτλ τα οποία μάλλον θα έχουν εξασθενήσει. Θα τρώνε, θα χορταίνουν αλλά μέχρι εκεί. Η τροφή δεν είναι μόνο για χόρταση, έχει κι άλλα πράγματα μέσα που χρειάζεται το ψάρι. Υπό αυρο το σκεπτικό, ναι, εγώ θα την άλλαζα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφή | Γιώργος Τ | Χρυσόψαρα | 17 | 29-07-16 11:25 |
Τροφή ΚΟΙ | systemdennis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 10-12-13 20:34 |
τροφή | ανδρεα | Γαρίδες | 8 | 13-04-13 15:33 |
Τροφή | Filotas | Malawi | 3 | 23-01-09 14:13 |
Τροφή | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-06-07 16:12 |