|
|
||||
|
||||
![]()
Για να δουμε ποσο θα καταφερω να το κρατησω!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Παύλο καταπληκτικό φιλαρακι.
Πανέμορφο να σου ζήσει να το δεις δέντρο! |
|
||||
|
||||
![]()
παυλο καλησπερα!
τι νέα έχουμε φιλαρακι εδω? πως πάνε οι νέες εισαγωγές που έκανες? |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα μια χαρα!!
Νομιζω πως το ενυδρειο ειναι σε καλο δρομο , αν και εχω ακομα κυανο αλλα θα φυγει δεν το φοβαμαι Αυτη την στιγμη ειναι στην διαδικασια κατασκευης ακομα ενος reef πιο μικρο φυσικα το οποιο θα φιλοξενησει αποκλειστηκα zoanthus!! Μερικα απο τα zoanthus που εχω κοψει για να ειναι ετοιμα να τα μεταφερω στο μικρο μολις γεμισει Magician ![]() Captain america ![]() TDF Vampire ![]() Pink zipper ![]() Sunny D ![]() Nuclear green palythoa ![]() Red death ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νέο ενυδρείο ακούω!
δεν πιστεύω να το ξεκίνησες και να μην άνοιξες θέμα ακόμα! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο παυλαρα!
φοβερά φιλαρακι,εύγε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |