|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα σε εχω ικανο!!
Κρεμαστηκε και το φωτιστικο ![]() Οριστε βλεπεται και μια μακρινη του καινουργιου ενυδρειου μεχρι το Σαββατο θα εχω τελειωσει ολες τις δουλειες οποτε θα ειναι ετοιμο για παρουσιαση |
|
||||
|
||||
![]()
σαν να ειναι πολυ ωραιο Παυλο!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μπραβο μπραβο μεγιες!!!! απο μακρια μ αρεσει πολυ!! και η σταθμη του νερου πολυ ψηλα να εκμεταλευεσαι ολο το χορο!!! πολυ μ αρεσει πραγματι!!!! θα περημενουμε περισσοτερα στην παρουσιαση!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή δουλειά και πολύ compact!!!!
Κανόνισε τώρα και της κοντινές λήψεις! !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολλές φωτο του ενυδρειου και μερικές απο τον χώρο του σαμπ παρακαλούμε πολυ! καλή συνέχεια παυλο! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου βγάλω φωτο όταν το βάλω για να φαίνεται καθαρό!!
Το φωτιστικό ειναι προσωρινό μέχρι να φτιάξω αυτό που θέλω... 6x24watt και ανά δύο λάμπες θα υπάρχει μία σειρά από leds δηλαδή 2 σειρές leds (μάλλον θα μπουν uv και royal blue ώστε να χρησιμοποιούνται και ως moonlight Οι λάμπες θα ανάβουν ανά δύο Ώστε να ανάβουν σταδιακά |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Παύλο!
Καλη ιδέα, για ποτε λες να το ξεκινήσεις ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |