|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
να δεις που θα μπουν κοραλια εκει μεσα!!! χαχαχα
μπραβο παιδια αντε με το καλο!!! ευχαριστουμε πολυ Τακη!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γεια σου λεων. Να εισαι καλα φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει Νικο, ας είναι και 3,
φερτα κανα απογευμα μηπως τα κολλησω Π/Σ/Κ ------------------------- μπορει και 2 αλλά βαριοταν ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ θα στα φερω αύριο μάλλον αν είναι! χαχαχαχα!μπορεί αλλά δεν πειράζει! για την ιστορια μου πηρε 20 ευρω,μια χαρα νομίζω! |
|
||||
|
||||
![]()
για 5αρι καλή είναι η τιμή
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε κουμάντο Νίκο με τα έξοδα να τσονταρουμε και εμείς μη τα πληρώνεις μόνος σου..!
Δώσε έναν λογαριασμό να βοηθήσουμε την κατάσταση..! |
|
||||
|
||||
![]()
Χθες ήρθαν τα πλεξιγκλάς στα χέρια μου,
και το βραδάκι άρχισα να το κολλάω ![]() ![]() μετά από καμιά ώρα ήταν έτοιμο ![]() ![]() σήμερα το πρωί το γέμισα με νερό και το άφησα πάνω σε χαρτί κουζίνας, αν έχει κάποια διαρροή θα φανεί, όσο ήμουνα σπίτι δεν είχε βγάλει τίποτα ![]() σκέφτομαι να κόψω μερικά πηχάκια από το 15αρι που έχω και να το κολλήσω από μέσα στα πλαϊνά για να αντέχει και να μπορείτε να το πιάνετε , γιατί αν το πιάσετε έτσι όπως είναι τώρα, φοβάμαι πως οι κόντρες δεν θα αντέξουν, με τις "χούφτες" θα σηκώνεται και γεμάτο. Θα χρειαστεί να βγάλω το δισκοπρίονο και να αλλάξω δίσκο, το σίγουρο είναι πως το Σ/Κ θα το έχω τελειώσει. Αλλά βρε παιδιά , κοντό το κάνατε, θα χωράει σε 15 πόντους να βάζετε κοράλλια μέσα ; Εσείς ξέρετε, εγώ θα το έκανα ποιο ψηλό και ας μη γέμιζε μέχρι επάνω με νερό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να είσαι καλά φίλε για την προθυμία σου! το έχω αναλάβει εγώ γιατί τα περισσότερα υπάρχουν! |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες εβδομαδιαίων συναντήσεων ΠΣΦΕ - Αττική | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 28 | 03-01-07 05:00 |
Πρόγραμμα συναντήσεων Βορείου Ελλάδος 2006 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-04-06 22:03 |