|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο δεν θα πιάσει χρώμα βρε στο πλεξιγκλάς,
αλλά και να πιάσει θα είναι προσωρινό και με το που θα το ακουμπάς θα φεύγει, γιατι δεν το είπες από την αρχή να σου έλεγα να πάρεις και πλεξιγκλας γαλάζιο ; Και ουτε βαψίματα ουτε τίποτα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε αυτοκόλλητο από την έξω μεριά!
|
|||
|
|||
![]()
εγω λεω να βαλεις Νικο αυτοκολητο μπλε οπως εβαλα και γω στην πλατη του ενυδρειου μου πολυ φτηνο και ευκολο στην τοποθετηση
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δίκιο τακη!
δεν το ηξερα αλλά δεν το σκέφτηκα κιόλας! δεν πειράζει θα βάλουμε αυτοκόλλητο όπως πρότειναν τα παιδιά εδώ! αλλά μπορεί να μην βάλουμε και τπτ μιας και στο τραπεζάκι που θα τοποθετηθείτε θα μπαίνει από κάτω ένα ύφασμα μπλε,έτσι θα κάνει αντανάκλαση ωραία πιστεύω! |
|
|||
|
|||
![]()
αυτοκόλλητο παντός αν θέλετε πείτε μου διάσταση να πάω να πάρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Μαζεύτηκε σιγα σιγα και ο εξοπλισμός που περίμενα για την ολοκλήρωση της φραγκερας,πλεων ειναι έτοιμη! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες εβδομαδιαίων συναντήσεων ΠΣΦΕ - Αττική | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 28 | 03-01-07 05:00 |
Πρόγραμμα συναντήσεων Βορείου Ελλάδος 2006 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-04-06 22:03 |