|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαλαζιακή άμμο έχω. Ε..και ??
Με τον καιρό (από τις ακαθαρσίες, τα υπολείματα φαγητού κτλ..) ο βυθός αποκτά αρκετά συστατικά. Ε..με αυτά ακριβώς και τίποτε άλλο (..εκτός από φρέσκο νεράκι) όσα έβαζα γινόντουσαν θηρία. Τις πρώτες βαλισνέριες τις είχα πάρει θαμνάκι σχεδόν και γίνανε θηρία και τα κρίνουμ τα είχα πάρει σκέτο βολβό ρίζα και γίνανε τεράστια. Αλήθεια δεν έχω βάλει ποτέ ούτε λιπάσματα ούτε ταμπλέτες....τίποτε !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες πόσες φορές την ημέρα ταΐζεις?
Φαντάζομαι πως είναι καλύτερα δυο με τρεις φορές την ημέρα από λίγο παρά μια με ένα καλό γεύμα(χωρίς να μένει τροφή). Σωστά? |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά !!!
Εγώ ταίζω 2 ή 3 ανάλογα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από κάποιες αλλαγές στις πέτρες και την προσθήκη μερικών φυτών.
Πως σας φαίνεται? Λάμπρο θέλω να είσαι επιεικής μαζί μου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ειναι!θα μου αρεσε με μερικες μεγαλυτερες πετρουλες αλλα και ετσι εισαι ενταξει..ασε το Λαμπρο να φωναζει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως,Σιδερή, να ξέρεις ότι οι βαλισνεριες μπορεί και να μην σου κάτσουν ΠΟΤΕ. Και δεν θα φταίει κάτι άλλο εκτός από τα ψάρια, που αν βγουν λίγο κακομαθημένα, δεν αφήνουν ούτε πράσινο κάκτο...
|
|||
|
|||
![]()
Ισίδωρε είναι καλύτερο από πριν.
Αν βάλεις και κάνα δυό μεγάλες όπως είπε και ο Κώστας θα είναι πιο ωραίο. Τις βαλισνέριες ασε τον Σταύρο να λέει. Μην τις φοβάσαι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240lt νοτιο | Αber | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 02-08-09 16:55 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
240lt. Κοινωνικό | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 08-03-08 16:19 |
Rio 240lt | George C | Δίσκοι | 32 | 15-03-07 11:37 |
Νεο ενυδρειο 240lt | GeorgeM | Malawi | 4 | 30-05-06 19:17 |