|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισίδωρε μη ρίχνεις τίποτα άλλο πέρα από καθαρό φρέσκο νεράκι
![]() Και άλλη μια αλλαγή καλό κάνει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αύριο το πρωί κάνω την αλλαγή και σας ενημερώνω. Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι βαλισνέριες μερικές φορές απλά αργουν να πάρουν μπρος. Δεν θέλουν τίποτε όμως. Αστα έτσι..... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μένα πάντως όσες φόρες έβαλα vallisneria στα ενυδρεία μου, δεν έπιασαν καθόλου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρααααααα
Τα κατάφερα τελικά να τα κατεβάσω στο 5 με 10. Έκανα σήμερα άλλη μια αλλαγή περίπου 80λτ. Για να δούμε σε πόσες μέρες θα ξανά ανέβουν. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Πρόσεξε λίγο την ποσότητα της τροφής και ξαναμέτρα σε 3 μέρες να δεις που είσαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαλαζιακή άμμο? Εγώ έβαλα ασβεστολιθική άμμο και μπορεί να μην έχει τίποτα σε συστατικά για τα φυτά. |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλαζιακή άμμο έχω. Ε..και ??
Με τον καιρό (από τις ακαθαρσίες, τα υπολείματα φαγητού κτλ..) ο βυθός αποκτά αρκετά συστατικά. Ε..με αυτά ακριβώς και τίποτε άλλο (..εκτός από φρέσκο νεράκι) όσα έβαζα γινόντουσαν θηρία. Τις πρώτες βαλισνέριες τις είχα πάρει θαμνάκι σχεδόν και γίνανε θηρία και τα κρίνουμ τα είχα πάρει σκέτο βολβό ρίζα και γίνανε τεράστια. Αλήθεια δεν έχω βάλει ποτέ ούτε λιπάσματα ούτε ταμπλέτες....τίποτε !!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
240lt νοτιο | Αber | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 02-08-09 16:55 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
240lt. Κοινωνικό | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 08-03-08 16:19 |
Rio 240lt | George C | Δίσκοι | 32 | 15-03-07 11:37 |
Νεο ενυδρειο 240lt | GeorgeM | Malawi | 4 | 30-05-06 19:17 |