|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειμαι και γω μεσα σε οτι χρειαστιτε
κλεοβουλε αυτα ειναι πολυ λεπτα και σπανε ευκολα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστούμε φιλαρακι για την προθυμία σου! ------------------------- χιλια ευχαριστώ τακη! τι πάχος προτείνεις εσυ? να βγάλουμε και τα μέτρα να πάρω και τον σπακουρη τηλ να μου τα ετοιμάσει να περάσω να τα πάρω ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο , σκέφτομαι για 3αρι για να είναι ελαφρύ,
αν δούμε πως κάνει κούρμπα βάζουμε και άλλες κόντρες, ότι θα αντέχει είναι σίγουρο, δεν έχω φτιάξει κάτι αντίστοιχο να ξέρω ακριβώς. ή ακόμα καλύτερα, εφτιαξα το aquaponic αλλά με 15αρι που ειναι υπερβολή στη περίπτωση μας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ας μην ρισκάρουμε με το 3αρι καλυτερα! Όποτε εχεις χρόνο μου λες τα μέτρα και τα παραγγέλνω! Ευχαριστω! ------------------------- Παράθεση:
Φουριόζος μπήκες! Αυριο απο κοντά τα υπόλοιπα Δημήτρη! ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Θα μιλήσουμε φιλαρακι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 20:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια ιδεα,
αλλα μηπως ειναι καλυτερο να βρειτε ενα ωραιο μαγαζακι να σας κανει και να το στησετε σταθερο? Και ωραιο θα ειναι για το καταστημα και ετοιμο για εσας στις συναντησεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολυ καλή ιδέα αλλα θελουμε περισσότερο εξοπλισμό (σκιμερ, δοσομετρικη αναπλήρωση, φωτισμό). Ίσως αν προσφέρουμε κάτι ο καθένας μας. Μια πολυ καλή ιδέα ειναι το bowling στην Καστέλλα που ήδη έχει αρκετά ενυδρεία κ παλιότερα γινόντουσαν οι συναντήσεις του συλλόγου. |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς κόντρες με 10αρι, όπως το σκέφτομαι, και αυτό ανάλογα το ύψος και το μήκος.
Νίκο όταν μπορείς πέρνα από το σπίτι να δεις ένα κομμάτι 15αρι πόσο βαρύ είναι για να πάρεις μια ιδέα. Για να πάρεις μια ιδέα για τη τιμή ρώτησε με αυτές τις διαστάσεις σε 10αρι 1 Χ 50 Χ 35 2 Χ 50 Χ 15 2 Χ 33 Χ 15 για 5αρι 1 Χ 50 Χ 35 2 Χ 50 Χ 15 2 Χ 34 Χ 15 2 Χ 49 Χ 2 1 Χ 34 Χ 2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδιά ειναι λιγο πρώιμο ακόμα και τίποτα δεν ειναι δεδομένο! Θα ανοίξουμε και ενα νέο θεμα στην ενότητα των θαλασσινών ετσι ώστε να μπορουμε ολοι μας να λέμε τις απόψεις μας περί συναντήσεων αλλα βάζοντας και καινούργιες ιδέες στο τραπέζι ετσι ώστε να μπορέσουμε να παμε ολοι το χόμπι μας ενα βήμα παραπάνω! ------------------------- Παράθεση:
Λες! ------------------------- Παράθεση:
Χίλια ευχαριστω! Αυριο θα πάρω τηλ αν και νομιζω οτι ειναι κλειστός αλλιώς Δευτέρα. Απο την στιγμή που το θεωρείς περιττό παμε σε 5αρι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 22-10-16 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Σημερα πέρασα και πηρα τα πλέξι! κομμένα με 5αρι μαζι με τις κόντρες τους τα μέτρα μου τα έβγαλε ο Τάκης ο οποίος θα αναλάβει και την συναρμολόγηση του και τον ευχαριστω για αλλη μια φορά! Η μόνη διαφορα ειναι το πλάτος στις κόντρες διότι μπορούσε μέχρι 3cm αντί για 2cm αλλα πιστεύω μικρο το κακό! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες εβδομαδιαίων συναντήσεων ΠΣΦΕ - Αττική | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 28 | 03-01-07 05:00 |
Πρόγραμμα συναντήσεων Βορείου Ελλάδος 2006 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-04-06 22:03 |