|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο αφού δεν θα μεταφέρεται γεμάτο νερό, μπορεί να γίνει ακόμα και με 3αρι ή 5αρι για μεγαλύτερη ασφάλεια,
και επίσης δεν έχει μεγάλο ύψος, θα μπορούσατε να το κάνετε και 20 πόντους ύψος χωρίς να το γεμίζεται μέχρι επάνω, θα μπουν όμως κόντρες περιφερειακά επάνω (2 πόντους πλάτος η κόντρα) και μία στη μέση για να είναι και σαν χειρολαβή, αυτή μπορεί να γίνει ποιο παχιά. Με 3αρι έχω κάνει φιλτροκουτι 50Μ Χ 50Υ Χ 12Π, αλλά με χωρίσματα μέσα που λειτουργούν σαν κόντρες, αντέχει άνετα. Τώρα τι θα χρειαστείτε, με 1 φύλλο 100 Χ 50 και 1 φύλλο 50 Χ 50 3αρι από Leroy βγαίνει άνετα (χοντρικά το υπολόγισα) κόστος δηλαδή 12 + 6 = 18 Ευρώ, με 5αρι σχεδόν τα διπλάσια, θα πρότεινα όμως από Σπακουρη για να κοπούν με δισκοπρίονο και να έχουμε τέλεια κολλήματα. Να το ξαναπώ, αφού θα το μεταφέρεται άδειο δώστε του και άλλο ύψος (ακόμα και 25), μπορεί να το χρειαστείτε, και να μεταφέρετε το νερό με κουβάδες. Με 3αρι θα είναι ελαφρύ για να μεταφέρετε άδειο Πείτε μου ακριβώς διαστάσεις (αν το θέλετε ποιο ψηλό) και αν θέλετε 5αρι ή 3αρι , να σας πω τα κομμάτια που θα χρειαστούν να πάτε από τον Σπακουρη να τα πάρετε να σας τα κολλήσω. Το καλό με το πλέξι είναι πως αν δούμε τα σκούρα βάζουμε κόντρες, και αν πάθει ζημιά μελλοντικά βάζουμε μπάλωμα και το κολλάμε, θα χάσει αισθητικά λίγο βέβαια. Να σας πω επίσης πως στις ενώσεις θα μπουν φιλετάκια για καλύτερη αντοχή αλλά και για να μην υπάρχουν πιθανές διαρροές. Για τα παραπάνω δεν έχω υπολογίσει καπάκι, επίσης εσωτερικά μπορεί να κολληθούν στηρίγματα για ραφάκια που θα μπαίνουν τα κοράλλια ![]() Κάτι ακόμα , αν το θέλετε χωρίς κόντρες πάμε για 10αρι τότε, που αισθητικά θα είναι καλύτερο αλλά θα έχει το τριπλάσιο βάρος και μεγάλο κόστος, και επίσης από τις μεταφορές να ξέρετε πως θα αποκτήσεις γρατζουνιές, για μην ασχοληθείτε να είναι μια τέλεια βιτρίνα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 21-10-16 στις 07:19 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειμαι και γω μεσα σε οτι χρειαστιτε
κλεοβουλε αυτα ειναι πολυ λεπτα και σπανε ευκολα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστούμε φιλαρακι για την προθυμία σου! ------------------------- χιλια ευχαριστώ τακη! τι πάχος προτείνεις εσυ? να βγάλουμε και τα μέτρα να πάρω και τον σπακουρη τηλ να μου τα ετοιμάσει να περάσω να τα πάρω ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο , σκέφτομαι για 3αρι για να είναι ελαφρύ,
αν δούμε πως κάνει κούρμπα βάζουμε και άλλες κόντρες, ότι θα αντέχει είναι σίγουρο, δεν έχω φτιάξει κάτι αντίστοιχο να ξέρω ακριβώς. ή ακόμα καλύτερα, εφτιαξα το aquaponic αλλά με 15αρι που ειναι υπερβολή στη περίπτωση μας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ας μην ρισκάρουμε με το 3αρι καλυτερα! Όποτε εχεις χρόνο μου λες τα μέτρα και τα παραγγέλνω! Ευχαριστω! ------------------------- Παράθεση:
Φουριόζος μπήκες! Αυριο απο κοντά τα υπόλοιπα Δημήτρη! ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Θα μιλήσουμε φιλαρακι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-16 στις 20:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια ιδεα,
αλλα μηπως ειναι καλυτερο να βρειτε ενα ωραιο μαγαζακι να σας κανει και να το στησετε σταθερο? Και ωραιο θα ειναι για το καταστημα και ετοιμο για εσας στις συναντησεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολυ καλή ιδέα αλλα θελουμε περισσότερο εξοπλισμό (σκιμερ, δοσομετρικη αναπλήρωση, φωτισμό). Ίσως αν προσφέρουμε κάτι ο καθένας μας. Μια πολυ καλή ιδέα ειναι το bowling στην Καστέλλα που ήδη έχει αρκετά ενυδρεία κ παλιότερα γινόντουσαν οι συναντήσεις του συλλόγου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παιδιά ειναι λιγο πρώιμο ακόμα και τίποτα δεν ειναι δεδομένο! Θα ανοίξουμε και ενα νέο θεμα στην ενότητα των θαλασσινών ετσι ώστε να μπορουμε ολοι μας να λέμε τις απόψεις μας περί συναντήσεων αλλα βάζοντας και καινούργιες ιδέες στο τραπέζι ετσι ώστε να μπορέσουμε να παμε ολοι το χόμπι μας ενα βήμα παραπάνω! ------------------------- Παράθεση:
Λες! ------------------------- Παράθεση:
Χίλια ευχαριστω! Αυριο θα πάρω τηλ αν και νομιζω οτι ειναι κλειστός αλλιώς Δευτέρα. Απο την στιγμή που το θεωρείς περιττό παμε σε 5αρι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 22-10-16 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν να μας πειράζει να κάνει ένα κλικ καμπύλη αλλά να είναι οκ για αρκετά καφεδάκια! Πες λίγο το πάχος να είναι Safe σε διάσταση 50μηκος*35πλατος*15υψος! περίπου 13εκ θα έχει νερό! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και πανακριβο θα είναι και βαρύ, αν δείτε πόσο κάνει το τετραγωνικό το 10αρι θα φρίξετε, το 3αρι έχει περίπου 25 Ευρω το τετραγωνικό, το 5αρι περίπου τα διπλάσια, σκέψου το 10αρι πόσο θα έχει. Να έχετε υπόψη σας πως την αντοχή δεν τη δίνει το πάχος, αλλά το σχήμα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες εβδομαδιαίων συναντήσεων ΠΣΦΕ - Αττική | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 28 | 03-01-07 05:00 |
Πρόγραμμα συναντήσεων Βορείου Ελλάδος 2006 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 10-04-06 22:03 |