|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ.αν βοηθησει λιγο και ο γιωργος κατι θα κανουμε.
εχει μια τριπλη αο με μπουστερ... εσεις οι απο πανω,βοηθατε τον απο κατω καταντησαμε. |
|
||||
|
||||
![]()
επισης θα χρειαστω μπαστουνια για το φιλτρο και αλφαδολαστιχο.
για τα μπαστουνια ξεκινηστε και ψαξτε ντουλαπες. αλφαδολαστιχο θα παρω εγω,για να πω οτι πηρα κατι κιεγω... ![]() τι θελει το 2080? 16/22? |
|
||||
|
||||
![]()
Σωληνα απο βυτιο θελει.
|
||||
|
||||
![]()
θα σου απαντησω στο φεις,γιατι εδω δεν επιτρεπουν οι κανονισμοι και θα μου ριξεις καρτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα κοιτάξω το απόγευμα George κάπου έχω και τα μπαστούνια!!!
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο τι εξοπλισμό χρειάζεσαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην αο.οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα.για κανα μηνα αυτο μεχρι να παρω εγω μια μικρη τουλαχιστον,η εστω μια μεσαια.
μετα θελω αλφαδολαστιχο που θα παρω σημερα,μπαστουνια για το φιλτρο αν δε βρει ο γιωργος,και ισως να χρειαστει και καμια αμπουλα βακτηρια. τυρφη θα χρειαστει σιγουρα,και δεν ξερω κιεγω τι αλλο τωρα,γιατι εχω χασει το μπουσουλα ![]() κανονικα αυτες οι δουλειες δε γινονται ετσι.ηθελε πολυ μελετη το πραμα. αλλα αμα εχεις τους ψαροκαμενους εδω να λυσσανε τι να κανεις?οχι οτι δε θελω κιεγω,αλλα τεσπα.θα προτιμουσα να γινουν ολα πιο χαλαρα. μεχρι πριν 3-4 μερες τα αλτουμ ηταν απιαστο ονειρο. για μενα τουλαχιστον... και ακομα ειναι δηλαδη,αλλα τωρα υπαρχει μια περιπτωση. με πολυ βοηθεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ φταις που καθεσαι και τους ακους...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πεστο ψεματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω τέτοια πράγματα...
Υπάρχουν μόνο κάτι Hydor ETH online heaters αν σε ενδιαφέρουν... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι βρε,νασαι καλα ευχαριστω πολυ
![]() θα βρεθουν.θα ξηλωθουν εδω οσοι λυσσαξανε και θα γινει δουλεια ![]() για αο καθαρισε ο γιωργοςΚ ![]() τριπλη με μπουστερ.καλυτερα δε γινεται. σημερα αυριο θα την εχω. ελπιζω να μπορεσω να βαλω το φιλτρο να δουλευει απο σημερα,εστω και μονο με τους σωληνες κατευθειαν στο ενυδρειο. πρεπει να γινει γερο στρωσιμο αστραπη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |