|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι βρε,νασαι καλα ευχαριστω πολυ
![]() θα βρεθουν.θα ξηλωθουν εδω οσοι λυσσαξανε και θα γινει δουλεια ![]() για αο καθαρισε ο γιωργοςΚ ![]() τριπλη με μπουστερ.καλυτερα δε γινεται. σημερα αυριο θα την εχω. ελπιζω να μπορεσω να βαλω το φιλτρο να δουλευει απο σημερα,εστω και μονο με τους σωληνες κατευθειαν στο ενυδρειο. πρεπει να γινει γερο στρωσιμο αστραπη. |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίταξε να φέρεις παροχή στο ενυδρείο με τον τρόπο που σου είπα!
|
||||
|
||||
![]()
Του Γιωργου Κ. θα του παρουμε και τα σωβρακα καμια μερα και κυκλοφορει τσιτσιδος...
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε...
αλφαδολαστιχο δεν βρηκα πουθενα,ολοι εχουν μικρες διατομες. θα αναγκαστω να κατεβω κεντρο,οποτε θα γινει αυριο αυτη η δουλεια μαλον. και αν προλαβει να στρωσει το φιλτρο γραψτε μου. |
|
||||
|
||||
![]()
τι διατομή θες βρε ; 16/22 ;
εισαι και μακριά παναθεμα σε εχει ο χρωματοπώλης μου
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε ένα τηλέφωνο στον Μήνο, μήπως γίνει τελικά το πείραμα που συζητάγαμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ποιο?
το εχασα αυτο το επεισοδιο ![]() τακη ειναι μακρια ναι.δεν την παλευω να κατεβω κερατσινι τωρα.καπου θα βρεθει εδω γυρω πιστευω,απλα θαναι κλειστα σημερα τα μαγαζια οποτε παει για αυριο. θα πηγαινα κανα πρακτικερ αλλα δεν ξερω αν εχουν και δε θελω να παω τζαμπα. παρεπιπτοντως,γυρισα σπιτι τωρα και το βρηκα γεματο το ενυδρειο,οποτε αυτο ειναι καλο σημαδι ![]() φτου φτου... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχουν, έχω κοιτάξει..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |