|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι σε πολυ καλο δρομο.
τα ocellaris δεν θα αποικίσουν την bubble(η οποια φαινεται σε πολύ καλή κατασταση), μονη της ανεβηκε εκει πανω ή την πηγες? |
|
||||
|
||||
![]()
λες να μην την χοσταρουν? τα polymnus το καναν η θηλυκιά βασικα. το οτι παει η bubble τοσο καλα με 100 νιτρικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παιζει. μόνη της έκατσε σ αυτο το πιάτο μετα άλλαξα το scape και εξακολουθεί να μένει εκει πάνω
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα γιωργο..επιδη ειδα στο θεμα σου το προβλημα νιτρικων και καποια στιγμη φιλος μου που ειχε θεμα με υψηλα νιτρικα σε ενυδρειο ΓΛΥΚΟΥ νερου ειχε χρεισιμοποιησει το παρακατω υλικο με πολυ καλα αποτελεσματα..
http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=29969 ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! ΔΕΝ εχω ιδεα απο θαλασσινα τωρα ξεκιναω.. ΔΕΝ προτεινω να χρεισιμοποιησεις αυτο που λεω.. ΔΕΝ ξερω αν κανει το προιον για θαλασσινα ενυδρεια.. απλα ειδα το προβλημα σου και θυμηθικα αυτο το πραγμα και το γραφω εδω να το δειτε μηπως κανει... Ξαναλεω ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να κανεις το οτιδηποτε με αυτο που γραφω για τι ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ αν κανει..!!!!! Πολυ ωραιο το ρεεφακι σου φιλε..! Καλη συνεχεια να εχεις..! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, χωρίς να είμαι θαλασσινός,
δεν πρέπει να κάνει αυτή η ρητίνη σε αλμυρό, γιατί όπως γράφει, αναγεννάτε με αλατόνερο
|
||||
|
||||
![]()
ναι δυστυχώς επρεπε να το διαβάσω καμία 10αρια φορες για να το καταλάβω
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι σωστο και αυτό.. και εγω δεν το σκευτηκα καθολου..ακυρο οποτε...!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |