|
|
||||
|
||||
![]()
οσο παλιωνει ο βραχος μεσα στο ενυδρειο αρα και η βοιολογια τοσο θα πρεπει να αποφευγεις τις αποτομες αλλαγες, λιγο λιγο τη φωρα μην εχουμε κανα κακο!!!
κατα την γνωμη μου βοηθησε λιγο το συστημα με κανα επιπλεων βακτιριο αν εχεις. περημενουμε φωτο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καινούριο στήσιμο έδωσα ύψος αλλα μάλλον το δωσα προς την λάθος πλευρα( θα δειξει αν μ αρεσει ![]() ![]() ![]() το σκιμμερ: τς βαλβίδες τις ειχα γυρισμένες(οχι όπως ειναι τωρα, προς την αντίθετη πλευρά με αποτέλεσμα [επειδή δεν ήξερα απο σκιμμερ] να πηγαίνω τον αφρό στην αντανάκλαση που κανει το φως στην 2η φωτογραφια). το πρωι σε μια συνομιλία μ έναν συνχομπιστα μου λεει οτι τοσο καιρό το δούλευα κλειστό. άνοιξα όπως βλέπετε τέρμα τις βαλβίδες ο αφρός μένει κατω απ το ποτήρι και αυριο με το καλο θα δουμε αν θα χουμε αποτελέσματα. επιπλέον αυτο σημαίνει οτι όλον αυτον τον καιρό έβγαζα λάθος μετρήσεις λόγω αυτού όποτε αναμένω να δω σταδιακά τι μετρήσεις θα βγάλω στο μέλλον κι αναλόγως θα προχωρήσω στην αναβάθμιση του σκιμμερ η οχι ![]() ![]() και μερικές πανοραμικές φωτογραφιες ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα γιωργο!
λάθη μόνο ο θεός και οι συχωρεμένοι δεν κάνουν! κανένας μας δεν γεννήθηκε σε ρεεφ! το σημαντικοτερο είναι οτι το βρήκες και ετσι μπορούμε να συνεχίσουμε παρακάτω! κανε αν μπορείς μετρησεις και ρύθμισε το σκιμμερ να δουλεύει με τερμα ανοιχτή την αντλία του και παίξε την στάθμη του αφρού με τον ρυθμιστή αέρα! υπολόγιζε ο αφρός πρέπει να εκτονώνεται κάπου στην μέση του δοχείου περισυλλογής! δυο φορές την εβδομάδα καλό είναι να καθαρίζεις το δοχείο του σκιμμερ όπως και την εσωτερική μεριά του κορμού του! εμένα μου αρέσει το στήσιμο που έκανες τωρα! καλημέρα και καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα με σημερινές μετρήσεις
Nh4: <0.25 No2: 0 No3: 100 (ακομα) Kh: 12.5 Mg: 1350 Ca: 500 Sal: 1026 Temp: 26 παρατηρήσεις: τα button polyps έχουν αρχίσει και γίνονται ξανα καφε και βγάζουν πλοκαμακια η caulastrea το βιολί της με το ενα φραγκ να μην δείχνει σημάδια ζωής σε σχέση με το αλλο φραγκακι που μερικές φορες κάποια κεφάλια φουσκώνουν ελάχιστα και πετάνε το στόμα προς τα εξω( ειλικρινά δεν ξερω αν σώζεται κατι απ τα 2 φραγκ) και τελος έκανε την επανεμφάνιση της η διατομικη και πιστεύω οτι ειναι απ το φωτιστικό που κακώς δεν του ανέβαζα σιγα σιγα τις ώρες |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε καμιά ααλλαγή νερού !!!
Όσο περισσότερο μπορείς μέχρι 50%. Πρέπει να ρήξεις τα νιτρικά πολύ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |