|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα λιγο και για τα τεστ της JBL. Σε καποια τεστ που ειχα, δεν μπορω να θυμηθω ποια, ηταν νομιζω πιο καλα και πιο ευκολα στην αναγνωση των αποτελεσματων απο της API που επισης ειχα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο προσεξε τι θα παρεις, γιατι η API βγαζει Ph high range που μετραει απο 7.4 και πανω και σκετο PH test που μετραει εως 7.6.
το θεμα ειναι πως αν παρεις το PH , και σου δειξει την τελευταια ενδειξη (7.6) , δεν σημαινει οτι ειναι 7.6 , μπορει να ειναι και 8 (λεμε τωρα) , αρα δεν θα μαθεις αν μπαινουν και αφρικανες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι μπέρδεμα ειναι αυτο ρε Γιάννη;;;; Κάτι πιο εύκολο; Τα JBL που προτείνει ο άλλος Γιάννης τα έχει δοκιμάσει άλλος;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, ειναι ξενερα
![]() δεν εχω δοκιμασει κανενα jbl.. και τετρα / salifert ειναι καλα τεστ, δεν τα εχω δοκιμασει ομως σε ph. |
|
||||
|
||||
![]()
Salifert;;;;;;Απαπαπαπα.....πιό γρήγορα θα έφτιαχνα τον Κύβο του Ρούμπικ!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η Τetra έχει διαφορά μέτρησης ανά 0,5 (6.5, 7.0, 7.5 κλπ)... "καλά κρασιά" δηλαδή.
![]() Η Salifert... ΔΕΝ ξέρω τι κάνει... αλλά ούτε και θέλω να μάθω.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ρε Γιωργη?
δεν ξερω απο ph...δεν το εχω δοκιμασει... για no3 εχω και το προτιμω απο της api , ειναι πολυ πιο ευαναγνωστο. |
|
||||
|
||||
![]()
Από παλιούς στο forum... ΔΕΝ περιμένω να διαβάσω τέτοια πράγματα (που έχουν γραφτεί, χιλιάδες φορές).
Τώρα μαθαίνεις Safarpn... για την αξιοπιστία της sera; ΑΝ παραμείνεις στα υγρά... φρόντισε να πάρεις με μέτρηση ανά 0,2 (JBL και ΑΡΙ... θεωρώ ότι κάνουν καλή δουλειά)... ούτως ή άλλως, εργαστηριακά όργανα ΔΕΝ είναι... ας είναι κάπου κοντά. Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο... το έξοδο όμως είναι τσουχτερό... γιατί τελικά ΙΣΩΣ συμφέρει καλύτερα να παίρνεις καινούργιο όργανο, με την τιμή που έχει φτάσει το ανταλλακτικό (ηλεκτρόδιο).- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υγρά test | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 02-02-12 20:09 |
Υγρά test | VipeR | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-07-10 07:14 |
Test : Υγρά Vs Sticks | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 49 | 18-02-10 15:24 |
Υγρά test μέτρησης CO2. | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-10-05 19:15 |