|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και μπορουσε, η καθε κληρωση ειναι ξεχωριστη.
αν δηλωνε για ολα και ηταν τοσο τυχερος, θα μπορουσε να τα παρει και ολα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι φίλε κάνεις λάθος... Διάβασε λίγο το αρχικό ποστ
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο προφανως αναφερεται για τα 2πλα ,3πλα,5πλα δωρα.
πχ 2 οσμωσεις, 5 δωροεπιταγες κλπ... ετσι το καταλαβα εγω...περισσοτερα οταν μπορεσουν οι αρμοδιοι της εκθεσης. |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλησα με τον Δημητρη .... ειναι ακομα στην εκθεση και τα γραφουν να τα ανεβασουν τα παιδια εκει ...
Παράθεση:
![]() Για περαιτέρω επεξηγησεις θα μπει ο ιδιος ο Δημητρης να μας πει!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που λες ήταν αυτονόητο αφού θα έφευγε ο αριθμός του... άρα μάλλον δεν ήταν αυτό. Τέλος πάντων δεν έχω καμία πρόθεση να γίνω επιθετικός. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό! Και του χρόνου ακόμα καλύτερα και ελπιζω να μπορεσω να είμαι εκεί!
|
|
||||
|
||||
![]()
moradin & no_name, είστε στους νικητές, ελάτε να πάρετε τα δώρα σας μέχρι τις 22:00 αν μπορείτε
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Κώστα... έχω μιλήσει τηλεφωνικά με τον kgf12345 (Γιώργο) και παραχωρώ το δώρο μου στον Γιάννη (stanisalus18 )
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κι ο Γιάννης απέδειξε ότι η ηλικία είναι ανεξάρτητη από την ωριμότητα ![]() Edit. Κι επίσης μπράβο στον Λάμπρο για την παραχώρηση |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ αξιέπαινη κίνηση, μπρόβο
![]() So60 έλα για το δώρο σου μέχρι τισ 22:15 αν γίνεται klaritsa και εσύ
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν μπορώ να δω το βίντεο;
|
||||
|
||||
![]()
Το δώρο νο.3 ποιος το κέρδισε παιδιά? Γιατί απο τα βίντεο όσο είδα δεν υπάρχει..
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο γίνεται και αν ναι ποια ώρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γράψτε παρακαλώ συνολικά τους νικητές και όχι μεμονομένα .Δεν μπορώ να δω το βιντεο και απότι διάβασα και άλλοι δεν μπορούν να το δουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα, το περιπτερο στην εκθεση ηταν ολα τα λεφτα, μπραβο και αξιοι όλοι για την σωστη εικονα που βγάζουμε για το χομπι...
μπορεί κάποιο παιδί να δώσει μια αναλυτηκή λίστα με τους νικητές καθός απο το κινητό ειναι πολύ δυσκολο να παρακολουθήσουμε το βιντεο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιστα δωρων λαχειοφορου αγορας κοπης πιτας μελων Β. Ελλαδος | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 23-01-06 18:37 |