Κληρωση δωρων εκθεσης
Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι η κληρωση των δωρων της εκθεσης http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93878 θα πραγματοποιηθει σημερα Κυριακη 16/10/16 στο περιπτερο μας κατα τις 3 με τεσσερις το μεσημερι.
Οποιος θελει να παρεβρεθει ειναι ευπροσδεκτος. Αν καποιος κερδισει μπορει να παραλαβει το δωρο του ακομα και σημερα εντος του περιπτερου μας. Τα ενυδρεια για αυτους που θα τα κερδισουν θα ειναι διαθεσιμα αυριο απο τον ιδιο χωρο. |
Καλησπέρα, επειδή σε λίγο θα φύγω από Πόρτο Ράφτη για Πειραιά, μήπως μπορείτε να δημοσιεύσετε τους νικητές; ευχαριστώ!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
Δες το τελευταιο βιντεο εδω
αναφερονται και οι νικητες μετα την καθε κληρωση |
Είμαι από το κινητό δυστυχώς, γι αυτό την ζήτησα γραπτώς την λίστα. :-(
Ουτε εγω μπορω να δω το βιντεο, μπορειτε να δωσετε λιστα;
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου. |
η λιστα προφανως και ειναι δυσκολο να μπει αμεσως.. λιγο υπονονη.
|
Παιδιά τελικά κάποιος μπορούσε να κερδίσει πάνω από ένα δώρο;
|
Υπομονη παιδια .... σιγουρα τα παιδια στην εκθεση εργαζονται πανω σε αυτο ... Ταυτοχρονα πρεπει να καθαρισουν, ετοιμαστουν για κλεισιμο (το κτιριο κλειδωνει για να ασφαλιστουν οτι περιεχει και καθε φορα μας πιεζουν να αποχωρησουμε)
|
Παράθεση:
|
νομίζω ότι δεν μπορεί
"Κάθε νικητής που θα προκύπτει από τις κληρώσεις θα χάνει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε επόμενη κλήρωση." |
Παράθεση:
"Καθε νικητης που θα προκύπτει απο τις κληρώσεις θα χανει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε επόμενη κλήρωση." |
φυσικα και μπορουσε, η καθε κληρωση ειναι ξεχωριστη.
αν δηλωνε για ολα και ηταν τοσο τυχερος, θα μπορουσε να τα παρει και ολα:D |
Παράθεση:
|
Καλησπέρα, το περιπτερο στην εκθεση ηταν ολα τα λεφτα, μπραβο και αξιοι όλοι για την σωστη εικονα που βγάζουμε για το χομπι...
μπορεί κάποιο παιδί να δώσει μια αναλυτηκή λίστα με τους νικητές καθός απο το κινητό ειναι πολύ δυσκολο να παρακολουθήσουμε το βιντεο... |
αυτο προφανως αναφερεται για τα 2πλα ,3πλα,5πλα δωρα.
πχ 2 οσμωσεις, 5 δωροεπιταγες κλπ... ετσι το καταλαβα εγω...περισσοτερα οταν μπορεσουν οι αρμοδιοι της εκθεσης. |
Μιλησα με τον Δημητρη .... ειναι ακομα στην εκθεση και τα γραφουν να τα ανεβασουν τα παιδια εκει ...
Παράθεση:
Για περαιτέρω επεξηγησεις θα μπει ο ιδιος ο Δημητρης να μας πει! |
Παράθεση:
|
moradin & no_name, είστε στους νικητές, ελάτε να πάρετε τα δώρα σας μέχρι τις 22:00 αν μπορείτε
|
Παράθεση:
|
Έκανα ανατροφή κι έρχομαι ;-) αν θέλει κάποιος άλλος από τους νικητές να του κατεβάσω το δώρο του Πειραιά ας στείλει ένα πμ
Μεχρι τις 10 θα ειστε εκει?
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παράθεση:
|
Πολύ αξιέπαινη κίνηση, μπρόβο :)
So60 έλα για το δώρο σου μέχρι τισ 22:15 αν γίνεται klaritsa και εσύ |
Γιατί δεν μπορώ να δω το βίντεο;
|
Το δώρο νο.3 ποιος το κέρδισε παιδιά? Γιατί απο τα βίντεο όσο είδα δεν υπάρχει..
|
Παράθεση:
Κι ο Γιάννης απέδειξε ότι η ηλικία είναι ανεξάρτητη από την ωριμότητα ;) Edit. Κι επίσης μπράβο στον Λάμπρο για την παραχώρηση |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Οκ... ερχομαι
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board