|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σου τα ειπε ολα ο G AQUA πιο πανω!!
Αυτο που θα θελα κι εγω να σου επισημανω ειναι πως τα γκαπυ ειναι πολυ ευαισθητα ψαρια..Ευκολα μεν επειδη μπαινουν σε νερο βρυσης αλλα ευαισθητα..Ανα τακτα διαστηματα θα χανεις καποιο ψαρι χωρις ποτε να μπορεις να βρεις την αιτια,κι αλλωστε εχεις τοσο μεγαλο ενυδρειο που δεν υπαρχει λογος,γνωμη μου παντα, να πας σε ζωοτοκα..Ασε που με τις αλλεπαλληλες γεννες δεν θα χεις τι να τα κανεις..Αλλωστε εχεις κι αλλες επιλογες σε σκληρο νερο: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 Κι αν αποφασισεις να μαλακωνεις το νερο σου,ακομη περισσοτερες!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω ξύλο που μάζεψα στο ενυδρείο | Στέλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-05-15 12:16 |
Θέματα: Μπορώ να βάλω red cherry σε αυτό το ενυδρείο; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 38 | 20-10-10 15:26 |
Πόσα guppies μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου ; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Ζωοτόκα | 21 | 05-02-09 21:26 |
τι μπορώ να βάλω???? | morfeas | Malawi | 8 | 05-10-07 00:48 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |