|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φωτισμός 7-8 ώρες είναι αρκετός. |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται με υγρά τεστ. Έχει πάνω από δύο χρόνια που τρέχει. Απλά με τα similis τρέχει 2 μήνες μόνο.
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα αρσενικά. Τα πήρα μικρά και δεν μπορώ να διακρίνω. Τα πτερύγια πάντως έχουν μαύρες άκρες και κίτρινες αποληξεις. Αν μπορέσω να πάρω κάποιες πιο καθαρές θα τις ανεβάσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα similis έχουν κάνει θραύση. Μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα από που τα πήρα...
![]() Είναι φοβερά. Είχε πέσει μια τρίχα από τα μαλλιά της γυναίκας μου και παλευαν μια ολόκληρη μέρα να την μεταφέρουν σε μια γωνία. Το φοβερό ποιο είναι : μόλις την βάλανε στην άκρη την σκεπασανε με χώμα. Είναι πραγματική αποθέωση Κλεοβουλε. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά υπέροχα ψαράκια!
Εύχομαι να τα αναπαράξεις και να γεμίσεις πάλι τον κόσμο. Κάποτε που ήταν πιο σπάνια στην αγορά, από 5 ψαράκια που μου έδωσε ο imichal είχα δώσει σε δεκάδες φίλους και έσπασε η μονοκρατορία των multies ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κλεόβουλε. Απλά επειδή έχει ύψος αυτό το ενυδρείο φαίνεται άδειο. Τα similakis ολημερίς και ολυνυχτίς σκάβουν στο βυθό, οπότε το πάνω μέρος είναι άδειο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αυτό είναι ένα θέμα... Αλλά καλύτερα μη βάλεις τίποτα άλλο. Άστα να φτιάξουν τον κόσμο τους εκεί μέσα. Εγώ πχ θα τα μετακομίσω σε 100χ40 αλλά με ύψος 35 μόνο.
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μερικά πίστια στην επιφάνεια (θα νοιώθουν και μεγαλύτερη ασφάλεια).
...και ένα μαύρο χαρτόνι για φόντο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μίνι Ταγκανίκα ΙΙ | lion | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 30-03-13 23:26 |
Το 120ρι ταγκανίκα μου... | QS-Plan | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 02-03-11 14:56 |
200 λίτρα για Ταγκανίκα | Dionysis | Tanganyika | 8 | 06-09-10 18:12 |
Αρτέμια σε Ταγκανίκα | frits | Tanganyika | 14 | 02-06-10 16:36 |
Συνδυασμός για Ταγκανίκα | Filotas | Tanganyika | 4 | 14-10-08 07:39 |