|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πίστια Κλεόβουλε θα την παλέψουν με την ροή που λογικά θα έχει το ενυδρείο του; Και αν έχει καπάκι, έχω ακούσει ότι δεν πάνε καλά. Κατά τα άλλα είναι εντυπωσιακό φυτό!
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ όμορφο ενυδρείο και μπράβο που τα έβαλες σε μεγαλύτερο από τα ελάχιστα 60 λίτρα .
Οι πέτρες μου άρεσαν πολύ γιατί τα έβλεπα μέχρι τώρα μόνο με τα κέλυφοι σε μία οριζόντια επιφάνεια και δεν μου πολυάρεσαν στο παρελθόν. Να ρωτήσω το συγκεκριμένο είδος έχει σοβαρά θέματα με επιθετικότητα? Πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη αναλογία αρσενικών - θηλυκών? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτά τα ψάρια φτιάχνουν ομάδα όπου μπορούν να συνυπάρχουν ο κυρίαρχος αρσενικός με άλλους χαμηλότερα στην ιεραρχία και αρκετά θηλυκά. Όταν κάποιο αρσενικό είναι έτοιμο, φτιάχνει την δική του ομάδα σε μια απόσταση από την άλλη, διεκδικώντας κάποιο/α θηλυκό/ά. Επιθετικότητα ιδιαίτερη δεν υπάρχει. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω 2 αρσενικά και 3 θηλυκά. Έχουν χωρίσει το ενυδρείο στη μέση. Έχουν τρομερή συμπεριφορά. Η μία θηλυκια έχει μικρά από χθες το βράδυ και είναι στο κέλυφος. Ο αρσενικός ως γνήσιος άντρας δεν αφήνει να πλησιάσει τίποτα.
Κλεοβουλε αν έβαζα κανένα ζευγάρι julidochromis θα ήταν υπερβολή? Τι λες? Γιατί φαίνεται άδειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Στο ενυδρείο σου με την κατάλληλη διαρρύθμιση άνετα πιστεύω μπορείς να φιλοξενήσεις ένα ζευγάρι/χαρέμι μικρόσωμα Julidochromis (ornatus, transcriptus, dickfeldi).
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά όμως θα πρέπει να βάλω και αρκετές πέτρες ακόμη για να σηκωθεί σε ύψος γιατί στις χαμηλές κινούνται τα similis. 1 αρσενικό με δύο θηλυκά θα είναι εντάξει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι. Θα ορίσεις 2 περιοχές πχ στη μιά γωνία ένα βραχοσύμπλεγμα και στην άλλη άκρη ένας χώρος με κελύφη.
Τα τζούλι ζευγάρι ή χαρέμι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αλήθεια είναι ότι τα τζούλις θα κινούνται βασικά πάνω και μέσα στις πέτρες τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό με το καπάκι δεν το ξέρω (οι φυτεμένοι ίσως). |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα την παλεψουν(και με εσωτερικο φιλτρο που λεει ο Κλεοβουλος)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μίνι Ταγκανίκα ΙΙ | lion | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 30-03-13 23:26 |
Το 120ρι ταγκανίκα μου... | QS-Plan | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 02-03-11 14:56 |
200 λίτρα για Ταγκανίκα | Dionysis | Tanganyika | 8 | 06-09-10 18:12 |
Αρτέμια σε Ταγκανίκα | frits | Tanganyika | 14 | 02-06-10 16:36 |
Συνδυασμός για Ταγκανίκα | Filotas | Tanganyika | 4 | 14-10-08 07:39 |