|
|
|||
|
|||
![]()
Πιο είναι το φωτιστικό που έχεις ?
Μήπως παίρνει βελτιώσει ? ¶μα μπορούμε να το φτιάξουμε να δουλεύει καλά δε τίθεται λόγος να το αλλάξεις ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/OceanRevive-...wAAOSwnLdWrFtY ------------------------- Να παω στις 10 ωρες ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis1708 : 03-10-16 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλύτερα φτιάξε ενα diy λεντ μιχαλη! καλύτερο φάσμα,ποιότητα και δύναμη! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-16 στις 16:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε δεν εχω ιδεα απο led και πραγματικα πιστευω οτι δεν θα τα καταφερω .. Μου φαινεται βουνο..
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικος Μηχαλη!!! να τον χαρεις οσο δεν παει σου ευχομαι!!!
προσεχε ομος γιατι απ οσο ξερω ειναι επιθετικο ψαρακι και θελει λιγο προσοχη με τους υπολοιπους κατοικους που εχεις σκοπο να βαλεις!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ! Θα προσεχω, εχω 2 κλοουνακια και 2 χρωμιδες αν δω περιεργη συμπεριφορα θα φυγει αμεσως δεν ειμαστε για καβγαδες θελουμε χαλαρα πραγματα ..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |