|
|
|||
|
|||
![]()
Ζωντανεύει και πάει το σύστημα!
Από υλικά θα έσπερνα Ww υλικά ! Και αργότερα τα έξτρα της faynna! Για δοσολογίες δες από εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=87404 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιχάλη!
Μήπως σου θυμίζει κατι αυτο....... ![]() Καλώς την δέχτηκες φιλε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν μου θυμιζει λεει ... Σαν να βλεπω κομματι του βραχου μου, σ ευχαριστω πολυ! |
|
||||
|
||||
![]()
να είσαι καλά μιχαλη ευχαριστώ πολύ φίλε για τις ευχές σου!
ο δικός μου βράχος ηταν έτσι οπότε καταλαβαινεις και πως θα σου γίνει! καλή συνέχεια φιλε! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν και δεν θυμάμαι καλά αλλά πρέπει να λέγονται fauna Marine balling trace 1,2,3. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανω στο βραχο παρατηρω κυριως οταν ανοιξω ξαφνικα το φως να κυκλοφορουν κατι πολυ μικρα ασπρα ζωιφια τα οποια κινουνται πολυ γρηγορα.. Τι πρεπει να κανω ; Να ανυσηχω ; Ειναι αδυνατο να τα φωτογραφισω για να σας τα δειξω ειναι παρα πολυ μικρα και γρηγορα.. Μπορει να καταλαβει καποιος απο τη περιφραγη ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να έχουμε και εμείς έτσι μια καλύτερη εικόνα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και αυτα που βλεπω στο βραχο ειναι πιο μεγαλα και μοιαζουν μ αυτα : ![]() παιζει να ειναι τα ιδια ; λετε να ειναι κωπηποδα ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |