|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα Ricofon ήταν να έρθουν σήμερα αλλά μέχρι στιγμής δε τα έχω και έχω μείνει με τις αυγοθήκες. Αύριο πιστεύω θα τελειώσει η δουλεια και θα δούμε τα αποτελέσματα. ....... Να αλλάξει ο τίτλος του θέματος παρακαλώ σε: "Το παιδί μου με διώχνει τα βράδια από το κρεβάτι για μα κοιμηθεί με τη μαμά του, τι να κάνω;" χαχαχαχαχαχα! |
|
|||
|
|||
![]()
ε,,, αφού το σκίσαμε... ας το τελειώσω.....λοιπόν αυτή θα ήταν η απάντηση στο ερώτημα που θα έμπαινε σαν νέος τίτλος....
Αγαπητέ "φίλε", διάβασα με προσοχή το πρόβλημα σου, και σαν επιστήμονας αλλά και σαν άνθρωπος, μπορώ να καταλάβω τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σου. Θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά του παιδιού είναι λανθάνουσα, παρορμητική και εντελώς παροδική. Δεν θα πρέπει να ανησυχείς ιδιαίτερα. Με την πάροδο του χρόνου το κάθε άτομο της οικογένειας θα επιστρέψει στον φυσικό του χώρο. Στο μεσοδιάστημα βεβαίως και να βοηθήσω στην λύση του προβλήματος σου, θα μπορούσα να σου αναφέρω μερικές προσωρινές λύσεις για να γίνει η νυχτερινή ζωή όλων σας πιο ευχάριστη. θα μπορούσες να "προσλάβεις" μια σωσία της γυναίκας σου προκειμένου να κοιμάτε στον καναπέ εξαρχής ούτως ώστε όταν θα πηγαίνεις στον καναπέ και εσύ να μην αισθάνεσαι μόνος και παραμελημένος και επίσης να έχεις την δυνατότητα να εκτελείς τα συζυγικά σου καθήκοντα απρόσκοπτα. θα μπορούσε η σωσίας να κοιμάτε εξ' αρχής με τον μικρό και εσύ με τη σύζυγό σου, αλλά πολύ φοβούμαι ότι αν η σωσίας είναι καλύτερη από τη μαμά, θα υπάρξουν αντιδικίες μεταξύ εσένα και του μικρού για το ποιός θα κοιμάτε που και με ποιάν τελικά... ελπίζω αγαπητέ φίλε να βοήθησα στην επίλυση του προβλήματος σου και θα χαρώ να μάθω νεότερα όταν και αν εφαρμόσεις τις συμβουλές μου. Σύμβουλος Οικογενειακού Προγραμματισμού Δόκτωρ Ψυχολογίας. Ψεμόδουρος Κλεισωσπίτις |
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχαχα το διαβάσαμε μαζί με τη γυναίκα και κλέψαμε. Χαχαχαχαχαχχα...... Κλεισοσπιτις λέει χαχαχαχαχα χαμένο!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο δικός μου κοιμόταν στο δωμάτιο του από 6 μηνών... όταν πλέον περπατούσε άνετα, τον παίρναμε χαμπάρι ότι πήγαινε στην τουαλέτα από τα φώτα που άναβε (ΔΕΝ μας ενοχλούσε ποτέ... παρότι με δυσκολία "σκαρφάλωνε" στην λεκάνη τοποθετώντας πρώτα, το δικό του παιδικό κάθισμα) να νιώσω τυχερός; |
|
|||
|
|||
![]()
Θα λυθεί το θέμα με το παιδι. Όπως κάναμε με τον μεγάλο, θα κάνουμε και με αυτόν. Υπομονή και επιμονή θέλει.
Στο θέμα μας τωρα.... Έντυσα τα δύο ντουλάπια με Ricofon περιμετρικά, δηλαδή δεν έβαλα στον ουρανό και κατω. Κάτω από τα φίλτρα, προσωρινά μέχρι να βρω πεπιεσμένο πετροβαμβακα, έβαλα διπλωμένο ένα λαστιχένιο χαλάκι που χρησιμοποιουμε σε επιφανειες κυρίως για να μη γλιστράνε αντικείμενα. Ο θόρυβος έχει μειωθεί αισθητά, κατά 80-90% θα έλεγα και θεωρώ ότι αν βάλω και στο κατω μέρος, να πατάνε πάνω του τα φίλτρα, ένα υλικό, θα εξαλειφθεί εντελώς. Είμαι πολυ ικανοποιημενος από το Ricofon. Πήρα δύο πάνελ 1x1m, στα 2εκ. πάχος που κόστισαν 11,8¤. Παρακάτω φωτογραφίες να δείτε στο περίπου πως είναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Μάστορααααααααας
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι βρε, πολύ δύσκολο ήταν......
------------------------- Ευχαριστώ πολύ Κούλα. ------------------------- Όχι και όταν ξεχνάς να το κλείσεις, αλλάζεις συνέχεια μπαταρίες....παθών......συνέχεια όμως. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 26-09-16 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλοι έχουν μανταλάκια στα χέρια βρε
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη....με πεθανε η μέση τόση ώρα στα πατώματα και χωμένος μέσα στα ντουλάπια. Αρνούμαι να ξανακάνω κάτι παρόμοιο.
Βρήκα στο μαγαζί ενός χαζού πετροβαμβακα αλλά.μου φάνηκε πολύ μαλακος αν και ήταν πεπιεσμένος όπως μου είπε ο.....χαζούλης. Υπάρχει κάτι άλλο να βάλω; |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία Σταυρο !!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα μαστορι!
Ειναι σαν ψυγειο οταν κλεινεις το ντουλαπι κλεινει και το φως? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή επίπλου για το μπαλκόνι | amorealex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-10-16 15:54 |
Γνώμες για κατασκευή επίπλου. | lalemourios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 17-08-12 08:40 |
Σχετικά με την κατασκευή επίπλου ενυδρείου!!! | ath200 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 16-11-09 08:55 |