|
|
||||
|
||||
![]()
Αν πάντως θες ένα κομμάτι ρικοφον 50χ60 έχω να.σου δώσω... Αλλά μπορείς να πας στο jumbo πχ και να πάρεις έναν στρωματακι γυμναστικής και να κόψεις 2 κομμάτια για να τα βάλεις κάτω από τα φίλτρα σου...το έχω κάνει εγώ και μου έχει δουλέψει μια χαρά... Τώρα για την ηχομόνωση ξέρω ότι πρέπει να το ντύσεις όλο το έπιπλο...
Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και άλλη λύση,
μου χαρίζεις ενυδρείο , φίλτρο και όλα τα συμπράγκαλα και ησυχάζεις από πολλά, από θόρυβο, από ταλαιπωρία, από μουρμούρα πως ασχολείσαι με το ενυδρείο κλπ κλπ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
+ 100000000000000..... Τακη έδειξες ακόμη μια φορά γιατί είναι οι φίλοι. Θα πάρεις τους μπελάδες του φίλου μας και θα τους κάνεις δικούς σου. Εύγε !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο καλος ο φιλος θα επαιρνε τη γυναικα (και την πεθερα). Οχι το ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβώς έτσι είναι, εκεί φαίνονται οι φίλοι. Μάλιστα οποίος παρει την πεθερά μου θα του δώσω και πολλά δωρα. Λουριά, κροκέτες για κάνα τετράμηνο, χαλάκι για να κοιμάται.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γυναίκα και πεθερά έχω , δεν χωράνε άλλες.
Το παιδι ο Πάνος δεν το δίνει. Το ενυδρείο κάπου θα το βολέψω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παρε την πεθερά ωρέ, δεν είναι σα τη δικιά σου......αν της φτιάξεις και ενα terrarium θα έρχεται να τη χαζεύει ολη η γειτονιά. Θα γίνει η μασκοτ του Κερατσινίου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπαίνει σε 120άρι την παίρνω εγώ.Θα την βάλω μαζί με σαλιγκάρια Melanopsis buccinoidea και έτοιμο το ελληνικό
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Melanopsis buccinoidea τρώνε και πτώματα θα κάνουν τρικουβερτο γλέντι. Σήμερα θα βάλω το Ricofon στα ντουλάπια και όταν παρ συμπιεσμένο πετροβαμβακα (δε βρήκα αυτές τις.μερες) θα βάλω στο πάτωμα και οπου αλλού περισσέψει ακάλυπτος χώρος. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- ....μαζί με τον Τάκη κι εσύ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Undertaker : 24-09-16 στις 10:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φτάνει που θέλουν να φορτωθούν τα βάρη σου..................ε ρε κάτι άνθρωποι!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή επίπλου για το μπαλκόνι | amorealex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 06-10-16 15:54 |
Γνώμες για κατασκευή επίπλου. | lalemourios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 17-08-12 08:40 |
Σχετικά με την κατασκευή επίπλου ενυδρείου!!! | ath200 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 16-11-09 08:55 |