|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλατότητα καλύτερα να είσαι 1026 στην μέση για να υπάρχουν περιθώρια .. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνα νέο εδώ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας , τιποτα σημαντικο δεν εχει γινει εκτος απο οτι διορθωσα λιγο την αλατοτητα στο 0,026 απο 0,025 και περιμενω και το reef builder για να αυξησω λιγο το kh σταδιακα. Το ενυδρειο μου τρεχει 1 μηνα και 13 μερες και σημερα παρατηρησα κατι μικρα μοβ σημαδακια στο βραχο μου ο οποιος εξ αρχης μπηκε νεκρος οπως και ο αραγωνιτης επισης. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κοραλλινη ; Δεν ειναι μικρο το χρονικο διαστημα για να περιμενω κατι τετοιο;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω για κοραλινη το βλεπω αλλα ας μας πουν και οι ποιο ειδικοι στο θεμα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ζωντανεύει και πάει το σύστημα!
Από υλικά θα έσπερνα Ww υλικά ! Και αργότερα τα έξτρα της faynna! Για δοσολογίες δες από εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=87404 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιχάλη!
Μήπως σου θυμίζει κατι αυτο....... ![]() Καλώς την δέχτηκες φιλε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν και δεν θυμάμαι καλά αλλά πρέπει να λέγονται fauna Marine balling trace 1,2,3. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |