|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι φοβερες φωτογραφιες!!! Με τι μηχανη τραβας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ!
Έχω την Olympus SP-820UZ, την είχα πάρει κυρίως για το zoom της αλλά είναι πολύ καλή και σε macro λήψεις ------------------------- Μοιάζει καμία με θηλυκιά; Ελπίζω να μην σου δώσανε μόνο αρσενικές, το έκαναν παλιότερα προμηθευτές από Ασία, έστελναν μόνο ενός γένους.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf20 : 15-09-16 στις 13:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και μερικές ακόμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και blue rilli εβαλες; θα μας τρελανεις βραδυατικα!
![]() Τα σπανε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶στα έχω γεμίσει... Αντικατέστησα πριν λίγο καιρό τις yellow με orange αλλά είδα ότι
εσένα δεν σου πήγαν καλά και απογοητεύτηκα.. Οι μπλε στην πρώτη φώτο εμφανίστηκαν κάποια στιγμή στο ενυδρείο με τις carbon rili, τις έβαλα σε ξεχωριστό ενυδρείο και έχουν φτάσει τις 200. Μου έχουν βγάλει και κάποιες που είναι πολύ σκούρο μπλε, όρεξη να έχω να κάνω επιλεκτικές... |
|
||||
|
||||
![]()
Σωπα ρε συ; μπραβο!
Για τις orange , μπορει να τυχε σε μενα, τι σου πω... Αλλα ενω ηταν κομπλε αρχικα , αρχισαν συμπεριφορες yellow ![]() Μακαρι να σου πανε καλα. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|