|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίες γαρίδες, μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις οτι δεν πανε το ιδιο καλα?εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ!
Παράθεση:
Δεν βλέπεις καθόλου γέννες; |
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα πιο γρηγορα θα αναπαραχθω εγω ετσι οπως παει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχα
Μπορείς να δοκιμάσεις να αυξήσεις την διάρκεια που μένουν ανοιχτές οι λάμπες, να κάνεις πιο συχνές και μεγαλύτερες αλλαγές νερού με λίγο πιο δροσερό νερό και να αυξήσεις την ποικιλία των τροφών που δίνεις. Αν βλέπεις "σέλα" αλλά δεν γονιμοποιούν τα αυγά πρόσθεσε και λίγο σπανάκι στην διατροφή, βοηθάει στην έκδυση. Αυτά κάνω συνήθως όταν παρατηρώ να σταματούν οι γέννες, βέβαια οι κίτρινες είναι περίεργες γαρίδες... Και στο εξωτερικό έχω δει πολλούς να μην καταφέρνουν να τις αναπαράγουν. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τα tips ουτε σελα δεν βλεπω αλλαγες κανω 30% καθε βδομαδα
|
|
||||
|
||||
![]()
τι φοβερες φωτογραφιες!!! Με τι μηχανη τραβας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ!
Έχω την Olympus SP-820UZ, την είχα πάρει κυρίως για το zoom της αλλά είναι πολύ καλή και σε macro λήψεις ------------------------- Μοιάζει καμία με θηλυκιά; Ελπίζω να μην σου δώσανε μόνο αρσενικές, το έκαναν παλιότερα προμηθευτές από Ασία, έστελναν μόνο ενός γένους.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf20 : 15-09-16 στις 13:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και μερικές ακόμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|