|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρίστο, η λίμνη έχει υπέροχα ψάρια. Στα λίτρα σου άφησε δύο χαρέμια και θα είσαι άρχοντας. Ξέρω ότι θα κάνεις το καλύτερο και θα έχεις ένα ομορφο αποτελεσμα στο τέλος. Καλή αρχή και καλη συνέχεια. Τα ψάρια της λίμνης έχουν απίστευτο χαρακτήρα που σαν πρώην αφρικανες δε θα ξεχάσω ποτέ. Φοβερό ταμπεραμέντο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
σε περιμενηη δουλιτσα φιλεε μου καλη αρχη..
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή Αρίστο,
και βγάλε αυτά τα συμπράγκαλα που το κάνουν να μοιάζει σαν βυθισμένος αρχαιολογικός χώρος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σαφως η προθεση μου ειναι να απομακρυνθουν ολα αυτα να μεπει νεο υποστρωμα (αμμος?) και πρωτα ενα πλεγμα στον πατο ? καθαρισμος φιλτρων εξοπλισμου ξαναμανα στησιμο και παμε ολο απο την αρχη... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε επιτέλους!!!Καλή αρχή να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύ καλό και σωστό.........πάνω από όλα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη Αριστο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια..!! παρεα θα το περασουμε και αυτο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reef 220lt. | Giwrgos P. | Reef | 291 | 03-12-17 07:59 |
Πετρες για Αφρικανικο | νικοσ3347 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-05-15 09:26 |