|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός για τα Labidochromis caeruleus (αρκετά ταλαιπωρημένα νομίζω).
Το μπλε για Metriaclima callainos το βλέπω. Για το αλμπίνο δεν βοηθάνε οι φωτο (απ' το βιντεο δεν μου φαίνεται για λαμπίντο και θα πρότεινα να απομακρυνθεί άμεσα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 17-09-16 στις 18:53 |
|
||||
|
||||
![]()
ο αλμπινος που λεω ...
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
To albino δε μου φαίνεται Labidochromis, η μούρη του είναι κάπως περίεργη και στα πτερύγια βλέπω να μπλεδίζει λίγο. Η "φάτσα" του είναι περίεργη πάντως, δε μου κάνει για Labidochromis.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο, τα labido albino έχουν γαλάζια πτερύγια ραχιαίο και ουρά και κόκκινα μάτια.
Πιστεύω ότι μπορεί και να είναι. Αλλά οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρες. Ο σοφός.. "σαμάνος" θα μας πει. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρίστο τωρα το είδα και τα είδα όοολα
![]() ![]() ![]() Μπράβο για το aquascape οι πέτρες πολύ όμορφες και τα ψάρια με σένα θα κάνουν ζωάρα ![]() ![]() Τέτοιες μετρήσεις δεν έχω δεί στην ζωή μου ομολογώ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pseudotropheus socolofi είναι το αλμπίνο
|
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ ολους ,για την βοηθεια σας, στην αναγνωριση των ζωντανων
εχουμε λοιπον : Labidochromis caeruleus x 26 (περίπου 26 διάφορα μεγεθη - ηλικιες) Metriaclima callainos x 1 Pseudotropheus socolofi x 1 τί προτείνετε πως πρέπει αν κρατησω και τι να απομακρυνθεί.. οι διαστασεις ειναι : 120x45x40 τα συνολικά λίτρα του ενυδρείου είναι: 216 Τα καθαρά είναι: 194.4 να συμπληρωσω, πως προθεσή μου ειναι να παω ολο το στησιμο αυτο σε αλλο ενυδρειο 288λτ εκει που ειναι τα χρυσοψαρα τωρα και να παρω ενα μεγαλυτερο για αυτα.!!! ( ο ερωτας και ο βηχας δεν κρυβονται..) επομενως τα λιτρα που πρεπει να υπολογιζουμε ,για αυτα που θα κρατησουμε ειναι 288 λιτρα
|
|||
|
|||
![]()
Θα κρατούσα ένα χαρεμι Labidochromis (1-3) και θα έκανα ένα χαρεμι Metriaclima Callainos. Θα πρόσθετα δηλαδή στα τελευταία αλλά τρία θηλυκά. Τα είχα αυτά τα ψάρια από τον Κλεόβουλο και ήταν πραγματικά υπέροχα, από τα αγαπημένα μου. Τα άλλα......σπρώξιμο σε κανα χομπίστα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη η προταση σου Πανο..!!!
οντως το Metriaclima callainos ειναι ιδιαιτερο ψαρι..οσες μερες το εχω δλδ μπορω να σου πω πως με κεντριζει...και διαβασα πως εχει ενα ρολο ρυθμιστη του ενυδρειου δλδλ αναμεσα σε επιθετικα τραβαει λεει την ενταση πανω του ...κατι τετοιο...περαν τουτου καλο θα ηταν και για μενα να ξεκινησω με 2 χαρεμια να κατανοησω πως λειτουργουν και να μαθω...εδω τωρα επικρατει ενας μικρος χαμος αχαχαχα πολυς κοσμος...κιτρινισε ο τοπος.!!! ευχαρισω και παλι Πανο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα το πας εδώ βλέπω. Μπράβο. Πάντα με μελετημένες και χωρίς βιαστικές κινήσεις και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα που θα έχεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια φιλαρακι !!! ![]() ευχομαι να γνωριστουμε και απο κοντα στην εκθεση εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα !!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Reef 220lt. | Giwrgos P. | Reef | 291 | 03-12-17 07:59 |
Πετρες για Αφρικανικο | νικοσ3347 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-05-15 09:26 |