|
|
||||
|
||||
![]()
ανθρακα αντιφωσφορο να βαλω; ή ακομα ειναι νωρις;
επισης δεν εχω σκιμερ γιατι το εχω στο μικρο ενυδρειο , εκει εχω τα ψαρια.
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε και άνθρακα και αντί φως .
σκιμμερ όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο .... |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου αλαν!
όλα καλα φιλε? καλο είναι να κάνεις μια μέτρηση στο αλάτι που έχεις και μετα ανάλογα να προσθέτεις λιγο μεσα στο τροπικ μαριν όταν κάνεις αλλαγές! και πολύ καλα θα κάνεις με την κυκλοφορία! αν μπορούσες να την κρατήσεις και να έπαιρνες και μια pp8 θα ήταν το ιδανικότερο! ![]() ωραία τα lps αλλά και κανενα sps είναι πειρασμος! ![]() γιατι δεν φτιάχνεις μια τ5 πανω σε μια diy βασουλα εφαπτόμενη στο υπάρχον φωτιστικο είναι πολύ εύκολο και οικονομικο? το ότι ειχες αλγη μπορει να φταιει και α.ο. που ειχες! καλο είναι να κανεις αυτό που σου ειπε και ο σακης! το σκιμμερ καλο είναι να το παρεις άμεσα και αν είναι να κάνεις σε κατι την υπέρβαση να είναι σε αυτό! τα πας πολύ ομορφα και μελετημένα αλαν και χωρις βιασύνες! ανέβαζε φωτο να χαζεύουμε λιγο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο! Με το καλό το restart!
Ή φάση αυτή θέλει υπομονή. Παίξε με βακτήρια ώστε να επισπευσεις το στρώσιμο. Θα σου πρότεινα να βάλλεις το σκιμερ στο.μεγαλο. τα ψάρια δεν θα πάθουν τίποτα χωρίς αυτό. Και μόλις στρωσει και το μεγάλο τα μεταφέρεις. Για τα κοράλλια που πας δεν υπάρχουν ιδιαιτερες απαιτήσεις οπότε θα είσαι χαλαρά από θέμα εξοπλισμού και περιττών εξόδων. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα αλαν!
τι λεει φιλαρακι? μας ξέχασες νομίζω? πως πανε οι εργασίες προχωράνε? |
|
||||
|
||||
![]()
Προχωράμε με υπομονή. Ρίχνω τις δώσεις με special blend. Έβαλα άνθρακα και αντιφοσφορο water waves.
Έβαλα το Σκιμερ αλλά έχει ένα μικρό σπάσιμο το πλέξι και δακρύζει. Πριν το είχα μέσα στο σαμπ και δεν είχα πρόβλημα. Τώρα πρέπει να βρω κάποια κόλα που να κολλάει πλαστικό γιατί το έβαλα κρεμαστό. Επίσης ψάχνω να βρω και έναν τρόπο να στηρίξω την μία ακόμα λάμπα τ5.μπαλαστ και στεγανά ακροφυσια έχω. Θα την βρω την άκρη. Επίσης πρέπει να στηρίξω και τα ανεμιστιρακια σκέφτομαι να βάλω τεσσερα.2 πανω και 2 στο σαμπ. Επίσης η οσμοση που πήρα(μεταχειρησμενη ro-man) μόλις της άλλαξα τη ρητινη di βγάζει tds 0.00
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μπραβο!
πολύ όμορφη επανεκκίνηση! για κολλα μπορείς να παραγγείλεις απο εδωhttp://www.spakouris.gr/products6.ph...pen1=11&open2=! με δυο ανοξείδωτα στηρίγματα για τ5 και ενα πηχάκι ξύλινο μια χαρα κάνεις ένα σκελετό για την βάση της! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |