|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και από εμένα , ωραία δουλειά φίλε (Αλαν?)
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη στα αλατια σου ευχομαι!!!
δωσε λιγο βαση στον εξοπλησμο και απο κει και περα δεν εχεις να φοβιθεις τπτ!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχτές έριξα special blend και θα περιμένω κάνα μήνα ακολουθώντας τις δώσεις μέχρι να γίνει ο κύκλος και να στρώσουν οι τιμές. Δυστυχώς μετά από αυτό που έπαθα με το 120αλιτρο ενυδρείο με την άλγη που μάλλον την πήρα από τη θάλασσα και μου έπνιξε όλο το ενυδρείο, αποφάσισα αλλαγές νερού μόνο με αγοραστο αλάτι. Πήρα 24κιλα tropic marine pro και έχω και από παλιά αλλά 30κιλα αλάτι aqualiht. Από αυτό έβαλα 8.400γρμ σε νερό οσμοσης και μου έδωσε αλατοτητα 1020.πρεπει να την ανεβάσω στο 1025. Τον εξοπλισμό όταν στρώσει αυτό το ενυδρείο θα τον βγάλω από το 120λιτρο και θα τον καθαρίσω με ξύδι . Έχω κάποιες εφυλιες και κάποια άλλα κοράλια lps τα οποία όσο μπορώ θα καθαρίσω και τα μεταφέρω και αυτά. Όπως επίσης και τα ψάρια. Από εξοπλισμό είχα μια οσμοση με προ φιλτρα φυσίγγια. Αλλά αγόρασα μια full size 10" 3 στάδιων της ro-man από αγγελία με DI .απο εβδομάδα θα έρθει. Επίσης στο φως θα χρειαστώ ακόμα μια λάμπα 1χ39 για να πάω στα 117βατ.νομιζω για μαλακά κοράλια είναι οκ. Τα υπόλοιπα τα έχω.και δοσομετρικη και Αυτ. Αναπλήρωση. Α κάνω και μια σκέψη να δώσω τη μια από τις 2 jebao rw4 και να πάρω μια rw8.
|
|||
|
|||
![]()
Τι φωτισμό έχεις ?Για την κυκλοφορία καλή κινήσεις θα κάνεις ....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα βαλω αγγελια για να βρω και ενα 1χ39
|
|||
|
|||
![]()
Ανέβασε 1 ώρα ανά δδύο μέρες .
Κάποιες αλγες άλογα η γρήγορα θα βγουν οπότε καλόεείναι να βγουν πριν μπουν κοράλλια . |
|
||||
|
||||
![]()
ανθρακα αντιφωσφορο να βαλω; ή ακομα ειναι νωρις;
επισης δεν εχω σκιμερ γιατι το εχω στο μικρο ενυδρειο , εκει εχω τα ψαρια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |