|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενταξει πιστευω ειμαι καλα για αρχη με τον εξοπλισμο αν βεβαια ερθει και το φως απο το ebay για κανενα ζευγάρι κλοουνάκια και κανενα ζωανθους (σε κανένα δεκαήμερο ακόμη), το wave maker θα ειναι η επομενη αγορα και βλέπουμε .. Ριακτορακι χρειαζονται κι αυτα ε ; Εχεις να προτύνεις κατι ;; |
|
||||
|
||||
![]()
εχω!!!
θα σου πω τι εκανα εγω! πειρα ενα μπουκαλι του νερου (500ml) του εκοψα τον πατο και τον γεμησα τρυπες, μετα τον εβαλα αναποδα μεσα στο μπουκαλι και τον κωλησα. στο καπακι εκανα μια μεγαλη τρυπα ετσι ωστε να θυλικωνει σε μια μικρη αντλια (400lt/h). εβαλα μεσα στο ενα σετ αντοφωσφωρο και στο αλλο ανθρακα. για να μην χυθουν σε καμια τουμπα εβαλα λιγο τουλι απο πανω και το συγκρατησα με ενα λαστιχακι. δυστυχος φωτο δεν εχω αλλα με την πρωτη ευκερια θα βγαλω αν δεν καταλαβες κατι πες το!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εν τελει αυτο ειναι το scape... Ωφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο Γιαννη που του ανηκει αποκλειστικα το δημιουργικο κομματι..
![]() ![]() Στο σαμπ εχουμε διαφορα που εχουν ερθει με το ζωντανο βραχο και εχω ξεκινησει μια λιστα βαση καταλογων με pests που βρικα στο internet και με τη βοηθεια φιλων.. ![]() Ηρθανε και οι πρωτοι 2 κατοικοι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια πες στον φίλο σου τον Γιάννη, ωραίο το φτιάξατε το φαντάζομαι κιόλας με όμορφες ακροπόρες επάνω
![]() Το σκουλίκι μην πας και το πιάσεις με τα δάχτυλα είναι γεμάτο αγκάθια ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ισχύει χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |