|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ισχύει χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη πολύ όμορφο και μινιμαλ το aquascape!
![]() να σε ρωτήσω κατι? τα νησάκια που εκανες εάν κρίνουμε από το υψος και την περίμετρο που εχουν και εάν αναλογιστείς ότι βάζοντας άλλη μια κυκλοφορία στο μελλον φοβάμαι μην εχεις κάποιο πρόβλημα ευστάθειας με κάποια δυνατη ροη! μήπως να έβαζες κανενα κομματι ακομα χαμηλά δημιουργώντας και καμία σπήλια η' ανοιχτά περάσματα έτσι ώστε να είσαι σίγουρος! εσυ πως το βλέπεις το κεντρο βαρους που έχουν? |
|
||||
|
||||
![]()
Ή και το ένα λίγο πιο μπροστά από το άλλο.....
Για να μπερδεύονται οι ροές του νερού μεταξύ των σχηματισμών - νησιών...
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες κι από μένα!!!
Όλα μια χαρά και με τον καιρό ακόμη καλύτερα ![]() Μόνο ο βράχος μου φαίνεται λίγος - Δεν ξέρω αν σκοπεύεις να συμπληρώσεις... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστω καλως σας βρηκα, δεν σκοπευω να βαλω αλλο βραχο .. Εχει περιπου 7-8 κιλα πανω και 4-5 στο σαμπ, ισως στο μελλον προσθεσω κανενα κομματι στη προστινη πλευρα του scape για να βαλω τιποτα ζοανθακια πανω ή star polyps ή μανιταράκια αλλα και αυτα τα κομματια θα ειναι απο αυτα που εχω ηδη στο σαμπ καθως εχουν περισσεψει μερικα ωραια κομματια plates απο αυτα που αγοράστηκαν για το στησιμο του βραχου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis1708 : 19-08-16 στις 11:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά πατρίδα το τρέχεις!
πες μου σε παρακαλώ,με τι τσιμέντο κόλλησε τα κομμάτια του βράχου ο φίλος σου? βακτήρια ξεκίνησες? έκανες τπτ με τον ζωντανό βράχο και τα pests? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |