|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη ειμαστε σε φορουμ εχεις εμπειρια στο ειδος.,αν μπορεις λοιπον σε μας τους νεους στις λιμνες δωσε καποιες συμβουλες πχ που μπορω να προμηθευτω βουρτσες, κ1 και γενικα οτι χρειαζεται ενα φιλτρο θα βοηθουσε πολυ.σε μενα που ειμαι νεος και διαβαζω δεν μπορω να βγαλω ακρη.τελος να σου πω οτι υπαρχουν και ανθρωποι οπως εγω που ναι μεν θαυμαζουμε αυτο που κανεις αλλα θελουμε μια λιμνη να μας χαλαρωνει και οχι να τρωμε ολο τον χρονο μας εκει κανοντας αναπαραγωγες.τελος να σου πω οτι φιαχνω την λιμνη μου και αν δεν ειχα την Αρτεμις θα ειχα κανει ενα σωρο λαθη οχι οτι τωρα τα εκανα ολα τελεια αλλα ενδιαφερθηκε οσο δεν φανταζεσαι!αυτος ειναι ενας σωστος μοντ κατα την αποψη μου
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |