|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Είσαι και εσυ εδω. Γιατι δεν βοηθάς?? Γιατι δεν δείχνεις τα φίλτρα σου ?? Γιατι δεν λές απο τι αποτελείται το crystal bio ?? Πάω να κάτσω τώρα να φάω πασατεμπο που λέει και ο Νικόλας, αφού δεν κάνω για συντονιστης ![]() Υ.Γ. Ευχαριστω Γιαννη odin για τα καλά σου λόγια ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στα πλαισια της συζητησης και στο οτι γνωριζομαστε ολοι και ειμαστε θεωρω φιλοι....θα πω κι εγω δυο πραγματα οχι για να μαλωσουμε αλλα για να μαθουμε.
Συμφωνω με την αρτεμησια... ειδα ταα φιλτρα σου Γιαννη αλλα εκατσα μια ωρα μονο και ισα που τα ειδα. κανε μια αναλυτικη περιγραφη με φωτογραφιες και ανελυσε μερικα πραματα να μαθουν και οι υπολοιποι.... απαντησεις του στυλ "τα βγαζει ο ogata και ειναι απλα γ@μ@τα!!!!" ![]() Αρτεμησια φιλη μου ![]() ![]() αεραντλια.... αλλη πονεμενη ιστορια . σιγουρα τα ψαρια χρειαζονται οξυγονωση.... αλλα και παλι ρωτοντας εταιριες ανθρωπους που πουλανε εξοπλισμο για λιμνες κτλ δεν βγαζω ακρη... αλλος λεει μικρη αλλος μεγαλη και αλλοι εχουν μονο καταρακτη. αυριο θα κανω μετρησεις οξυγωνου με μηχανημα και θα δω τιμες. φωτογραφιες απο τη σημερινη συντηρηση σε λιγο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό είναι δικαίωμα μου και δεν σε αφορά καθόλου άλλωστε, δεν τα αγοράσαμε και ούτε τα μεγαλώσαμε μαζί. Η μήπως λέω μήπως θα έπρεπε να τα χαρίζω για να ευχαριστήσω κάποιους. Όσο για το αν βοηθώ ειδικά εσύ το ξέρεις πολύ καλύτερα και οπό προσωπική συνομιλία. ¶λλωστε εσείς έχετε μάθη πράγματα από εμένα και κατά καιρούς αναμασάτε τα γραπτά μου .Α ξέχασα για να μην είμαι και άδικος και εγώ έμαθα από εσάς το εξαιρετικό βιολογικό μέσο της ελαφρόπετρας και του καλσόν (η φτήνια τρώει τον παρά)… Συγγνώμη που δεν έγινα κόλακας και να χαϊδεύω αυτιά δεν είναι του χαρακτήρα μου Τώρα και εγώ θα κάτσω να φάω πασατέμπο όχι μπροστά στο πληκτρολόγιο αλά μπροστά στην λίμνη μου, και θα ασχολούμαι με πολύ πιο σοβαρά πράγματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε δουλεια σου εσυ και εγω δικιά μου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη,σε παρακαλω πολυ να προσεχεις τις εκφρασεις σου.ειδικα σε ενα φορουμ οπου ολοι -απο συντονιστες μεχρι το πιο νεο μελος- αναλωνουν χρονο απτη ζωη τους,για να βοηθησουν νεους χομπιστες η απλα "φιλους" του ενυδρειου.
δεν ξερω σε τι φορουμ εχεις συνηθησει να γραφεις,αλλα εδω δεν την εχουμε ψωνισει ακομα... μεχρι στιγμης δεν εχεις γραψει τιποτα επι της ουσιας για τα υλικα που αναφερεις,ουτε για τον τροπο λειτουργιας καθενος απο αυτα,αλλα και τιποτα αλλο χρησιμο σε καποιον νεο χομπιστα,εκτος απο υφος χιλιων καρδιναλιων... κριμα,γιατι φαινεται να εχεις γνωσεις,αλλα δεν θες να τις μοιραστεις. αν δεν τις μοιραζεσαι ειναι γνωσεις χρησιμες μονο για σενα και αχρηστες για ολους τους αλλους. σορυ αλλα ουτε εγω θα σου χαιδεψω τα αυτια οπως φαινεται οτι εχεις συνηθησει. το παρκινγκ για τα καλαμια ειναι εξω απτο φορουμ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να αλλάξει το κλίμα λίγο!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειαζεται πμ,οτι εχω να πω το λεω δημοσια.
προβλημα εχω με τον τροπο που μιλας σε ολους( με ασχημες εκφρασεις),ενω ολοι σου ζητανε λεπτομερειες και δεν απαντας σε καμια ερωτηση παρα μονο για να συνεχισεις με το υφος του μεγαλου εκτροφεα. μεχρι στιγμης δεν μας εχεις πει κατι,εκτος απτο οτι καθε τι μη γιαπωνεζικο(και οτι κανεις εσυ φυσικα ![]() χωρις να υποστηριζεις τιποτα απο αυτα που λες. μεγεια σου με χαρα σου να μην απαντας,αλλα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε απροκλητα προσβλητικα σχολια χωρις τεκμηριωση... δεν αμφιβαλω οτι εχεις εμπειρια και γνωσεις αλλα αφου δεν τεκμηριωνεις τιποτα δεν ειναι χρησιμες σε κανεναν. και το χειροτερο ειναι πως λες "επικινδυνους", ανθρωπους που εχουν φαει χιλιαδες ωρες στο φορουμ,βοηθωντας νεα ατομα στο χομπι. και δεν ειπαν ποτε πως τα γνωριζουν ολα με επαρση... εσυ ποσους εχεις βοηθησει εδω μεσα βρε γιαννη? οσο για τα καλαμια... οπως ειπα,καλαμι εχω κιεγω αλλα το παρκαρω απεξω... ![]() (@pavos συγνωμη,το θεμα θα καθαριστει απτα οφτοπικ αργοτερα.) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 14-08-16 στις 00:29 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
1)με λενε γιωργο οχι τακη.
2)δεν με απασχολουν τα στοιχεια σου,ουτε εσενα θα πρεπει να σε απασχολουν τα δικα μου.αυτο που κολλαει? 3)αφου τα εχεις γραψει ολα αναλυτικα στο θεμα σου,για αποδειξε μου πως η ελαφροπετρα ειναι ακαταλληλο υλικο... 4)δεν εχεις ορεξη να γραφεις τα ιδια και τα ιδια,αλλα ειχες ορεξη να πεταχτεις σφηνα στο θεμα συμφορουμιτη,για να κατηγορησεις κοσμο ως "επικινδυνο" και πως δεν ξερουν τι λενε,ενω προφανως εσυ τα ξερεις ολα και πρεπει να σε ακουνε.ασχετα αν δεν εχεις τεκμηριωσει τιποτα αποσα εχεις πει σαυτο το θεμα... ![]() κατα τα αλλα,ολοι οι αλλοι λενε βλακειες... ![]() 5)εφοσον δεν σε νοιαζει η διαγραφη απτο φορουμ,τι πεταχτηκες στο θεμα? μονο και μονο για να πεις ασχετους και βλακες τους συντονιστες? ![]() ειναι κιαυτο αλλη μια αποδειξη για το καλαμι που ελεγα πιο πισω... θα γινει και αυτο,απλα δεν θελω να μπορεις να πεις πως δεν ειχες ευκαιρια να απαντησεις, η να ανακαλεσεις τις απροκλητες κατηγοριες σου. μονος σου εχεις αποδειξει αυτα που λεω. δεν σε προκαλεσε κανεις οπως εκανες εσυ ουτε βγηκε καποιος να σε κατηγορησει χωρις λογο. θα μπορουσες να εχεις πει ενα συγνωμη σε εκεινους που κατηγορησες και θα ειχε ληξει το θεμα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 14-08-16 στις 00:53 |
|
||||
|
||||
![]()
Το φόρουμ είναι ένα τεράστιο άλμα από το έχω γυάλα μέχρι φυτεμένα ενυδρεία με πολύ δύσκολα φυτά και ψάρια που έχουν πόλοι από εδώ μέσα.
Χωρίς την βοήθεια του φόρουμ και από τα άτομα που πραγματικά βοηθάνε και είναι χομπιστες και έχουν γνώσεις απλά δεν θα υπήρχαν ούτε τα μισά από αυτά, βλέπω και τον εαυτό μου που από μια γυάλα μόλις μπήκα στο φόρουμ αυτά που έμαθα και θα μαθαίνω συνέχεια πλεον τα ενυδρεία μου και τα ψάρια πραγματικά τα χαίρομαι και ότι χρειαστω ρωτάω και οι απαντήσεις των παιδιών μου έχουν λύσει τα χέρια . το φόρουμ είναι ένα μέσω που οι άνθρωποι (χομπιστες)διαδίδουν τις γνώσεις τους και τις πατέντες τους πολες φορές που μας τα δίνουν έτοιμα στο πιάτο χωρίς να κάνουμε τπτ και αυτοί χάνουν χρόνο από την ζωή και την οικογένειά τους για να γράψουν ένα κατεβατό για το τι πρέπει να κάνουμε χωρίς να κουραστουμε και με τον πιο εύκολο και οικονομικοτερο τρόπο. Λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ προσωπικά πάρα πολύ. Τώρα το θέμα είναι γιατί στράβωσες τόσο πολύ και τι ήταν αυτό που σε νευρίασε τόσο ώστε να λογομαχησεις με άτομα που έχουν δώσει την ψυχή τους στο φόρουμ.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=alexis cosmo;958065]Το φόρουμ είναι ένα τεράστιο άλμα από το έχω γυάλα μέχρι φυτεμένα ενυδρεία με πολύ δύσκολα φυτά και ψάρια που έχουν πόλοι από εδώ μέσα.
Χωρίς την βοήθεια του φόρουμ και από τα άτομα που πραγματικά βοηθάνε και είναι χομπιστες και έχουν γνώσεις απλά δεν θα υπήρχαν ούτε τα μισά από αυτά, βλέπω και τον εαυτό μου που από μια γυάλα μόλις μπήκα στο φόρουμ αυτά που έμαθα και θα μαθαίνω συνέχεια πλεον τα ενυδρεία μου και τα ψάρια πραγματικά τα χαίρομαι και ότι χρειαστω ρωτάω και οι απαντήσεις των παιδιών μου έχουν λύσει τα χέρια . το φόρουμ είναι ένα μέσω που οι άνθρωποι (χομπιστες)διαδίδουν τις γνώσεις τους και τις πατέντες τους πολες φορές που μας τα δίνουν έτοιμα στο πιάτο χωρίς να κάνουμε τπτ και αυτοί χάνουν χρόνο από την ζωή και την οικογένειά τους για να γράψουν ένα κατεβατό για το τι πρέπει να κάνουμε χωρίς να κουραστουμε και με τον πιο εύκολο και οικονομικοτερο τρόπο. Λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ προσωπικά πάρα πολύ. Συμφωνω απολυτα,Αλεξη. Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το βλεπω το συγνωμη.κριμα που ειχα δικιο...
καλο καλοκαιρι και καλα μπαν-ια το δεκαπενταυγουστο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 14-08-16 στις 13:07 |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν κατι μηνες ρωταγες για το μεγεθος της αεραντλιας που πρεπει να παρεις. Αφου ξοδεψα μπολικο χρονο για να σου αποδειξω με νουμερα καποια πραγματα για την αεραντλια, το αποτελεσμα ηταν.... το μετανιωσα , δεν θα παρω τπτ.
Αφου ξοδεψα μπολικο χρονο για να αποδειξω με νουμερα κ επιχειρηματα ποσα ΚΟΙ αναλογουν ανα λίτρα, το αποτελεσμα ηταν ... να μειωθουν τα κοι σε 8 για μια λιμνη 3-3.5 κυβικά. Τώρα θιγομαι όταν κανουν συγκριση τα φιλτρα μου, που έχω ξοδεψει αρκετό διάβασα, χρόνο αλλά και μπολικο χρημα με ένα απλό φίλτρο ελαφρόπετρας που υστερεί ακόμα και στην ποσσότητα σε σχέση με αυτά που έχω. Από την άλλη είναι άξιο απορίας πως διατηρώ νερό κρύσταλλο τον Αυγουστο. Κάτι περίεργα πράγματα ρε παιδάκι μου !!! Εχω ξοδέψει χρόνο για να βρω νουμερα για υλικά φίλτρανσης όπως ιαπωνική ψαθα, Κ1, ελαφρόπετρα, cristal bio ktl. Τώρα που ειμαι με το κινητό δυσκολεύομαι να βρω που και πως τα εχω ξαναγράψει. Μετά απο αρκετή ώρα ψάξημο κατέληξα στο εξής. Ακόμα και να βρώ τιμές και νούμερα για ελαφρόπετρα, cristal bio κτλ το αποτελεσμα για ακομα μια φορα θα ειναι ...... Ακριβώς ![]() ¶λο θέμα. Είμαι άτομο το οποίο έχω προτείνει πολλές φορές ότι φίλτρανση μπορεί να γίνει με διάφορα υλικά όπως crystal bio, ελαφρόπετρα, ούπα , μπικουτί κτλ. Δυστυχώς βλέπω κόσμο να το μεταφράζει με την εξής λογική. Αντι για 100λτ cristal bio, θα βάλω 10 λτ ελαφρόπετρα. Χμμμ μάλλον αντί για 10 λίτρα ελαφρόπετρα θα βάλω 1 λίτρο με μπικουτί και θα ειναι άξιο απορίας αν δεν έχω νερό κρύσταλλο. GIANNHS_KOI αρχίζω να καταλαβαίνω γιατι δεν σου αρεσουν τα ημίμετρα στα ΚΟΙ και γινεσαι τόσο απολυτος, όπως και σε καταλαβαίνω γιατί δεν έχει νόημα να αποδείξεις κάτι με νουμερα στο παρόν ποστ... Αχχχ και να είχες ευχέρεια με τον υπολογιστή έστω και στο 10% σε σχέση με αυτά που ξέρεις για τα ΚΟΙ. ![]() Υ.Γ. Ο καθένας είναι ο άρχοντας της λίμνης / ενυδρείου του. Θα το κάνει όπως αυτός γουστάρει και θέλει. Μπορεί να βάλει σε ένα βάζο ενος λίτρου κεχλίδα με δίσκο. Μην γυρίσει όμως και πει... μα καλα, πως στον π.χ. Κλεόβουλο ζουν αφου και αυτός τις ίδιες συνθίκες τους παρέχει. Υ.Γ. sorry για τα ορθογραφικά λάθη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |