|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αφού να φανταστείς τώρα που θα λείπουν 1 βδομάδα, σκεφτόμουν μια και θα κάνω όλες τις αλλαγές, μήπως να πήγαινα να έπαιρνα το ίδιο, αλλά σε 400λτ (είναι 30 πόντους πιο μακρύ), ούτε που θα το πρόσεχε !!! Αλλά αυτό που με φοβίζει είναι το βάρος !!! Έχω μιλήσει με μηχανικό μου έχει πει όλα "οκ", αλλά εγώ ακόμη το σκέφτομαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Είναι μελετημένο το "έγκλημα" Σταύρο. Σου είπα το σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα.
![]() Το ενυδρείο είναι ανάμεσα στο πάσο της κουζίνας και ενός εντοιχισμένου πόμολου (από αυτά που δένουν τις κουρτίνες). Αριστερά και δεξιά του ενυδρείου έχω περίπου 35 πόντους. Σκέφτομαι λοιπόν να φάω 15 από τη μία και 15 από την άλλη. Θα δει και το νέο scape και άμα μου πει κάτι, θα της πω οφθαλμαπάτη είναι, επειδή άλλαξε το scape. Σε ξεγελάει... !!! ![]() Σιγά να μην σκεφτεί ότι πήρα άλλο 30 πόντους μεγαλύτερο !!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καντο Λάμπρο, και αν δεν το χάψει θα είναι αργά, θα το έχεις ήδη βάλει
![]() Ετσι έκανα και εγω με το ξύλινο, τις είπα πως θα χαλάσω το κυβο 30αρι με τις γαρίδες και θα φτιάξω ένα άλλο. Και όταν το είδε μου είπε πως δεν είναι ίδια, της εξήγησα πως έχουν μόνο ένα μηδενικό διαφορά , από 30 σε 300, πως επειδή είναι ξύλινο είναι πιο οικονομικό και πως επειδή είναι πιο μεγάλο έχει μεγαλύτερη οικονομία στο νερό. Δεν τα έχαψε βέβαια αλλά εγώ το έφτιαξα , δεν μου μίλαγε για κανα δίμηνο, αλλά ήταν καλύτερα έτσι, είχα ησυχία ![]()
|
|||
|
|||
![]()
.....δηλαδή μόνο εγώ είμαι "άντρας" μέσα στο σπίτι και κανω ότι θέλω;;;.....θα σας έγραφα κι άλλα μα πρέπει να πάω να σιδερώσω τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η μικρή θέλει ένα σκυλάκι και μου λέει συνέχεια. Μπαμπά πως θα γίνει να πάρουμε το σκυλάκι μόλις μεγαλώσω λίγο αλλά να μην μας πάρει χαμπάρι η Μαμά ? Και απαντάει η μεγαλύτερη.... "αυτό δεν γίνεται. Την βάψατε". χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......... Γιαυτό λοιπόν πρέπει να σκεφτόμαστε έξυπνα και προπάντως δημιουργικά !!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |