|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σταύρο και τα 2 είναι οολύ ωραία και το έψαξα πάρα πολύ. Απλά το 1ο είναι πιο φυσικό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο ισχύει αυτό που λες.
Βέβαια εμένα για να πω την αλήθεια, η πράσινη τριχοειδής άλγη που έχεις εσύ στην φωτογραφία, δεν μου αρέσει. Αυτή που έχει στην φωτογραφία του ενυδρείου είναι άλλου είδους. Από όσο έχω διαβάσει αυτή δημιουργείται με τον καιρό επάνω στις πέτρες, οπότε..... θα περιμένω !!! ![]() Πέρα όλων των αλλαγών που θα γίνουν στο scape θα κάνω και κάποιες αλλαγές στην ιχθυοσύνθεση αλλά δεν τις γράφω γιατί το ΜΠΑΝ και το ![]() χαχαχαχαχαχαχαχα.............. ή μάλλον θα τις γράψω και ας γίνει "πόλεμος". Σκέφτομαι να βγάλω όλα τα θηλυκά "Afra jalo" (δεν αντέχω άλλες γέννες) και να κρατήσω μόνο τον αρσενικό. Επίσης να βγάλω τα Socolofi και να βάλω "Placidochromis Phenocilus Lupingus". Και τώρα .........αρχίζει το "ματς" ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στη μελέτη aquascape-αλγών καλά τα πας.
Για τα ψάρια θα σε ξαναδώ τον Σεπτέμβριο και με τον κηδεμόνα σου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε, από όσο διάβασα τα "Placidochromis Phenocilus", ταιριάζουν και με τα "Protomelas taeniolatus" που έχω και με τα Labido (λόγο ταπεραμέντου - ήρεμα όλα τους).
Τον αρσενικό Afra δεν μπορώ να τον αποχωριστώ είναι η αδυναμία μου !!! ![]() Επίσης έχω διαβάσει ότι ταιριάζουν και με Aulonocara. Είναι λάθος αυτό ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που εγώ δεν διάβασα είναι, πότε θα πάρεις το ενυδρείο του Κώστα? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 11-07-16 στις 13:05 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτά φτάνουν τα 15 εκ και σύμφωνα με άλλο προφίλ φτάνουν τις 10 ιντσες δηλαδή κάπου 25 εκ!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶κου... θα περιμένει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
όχι, τώρα σοβαρά.
Αν κρατούσα τα "Protomelas" και τα "Labido"και έβαζα τα "Placidochromis Phenocilus", θα υπάρξει πρόβλημα ? Δάσκαλε (δεν αναφέρομαι σε σένα Σταύρο) σοβαρά ρωτάω ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |