|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε θυμάμαι αν ηταν αυτός ο έμπορος. Το είχα πάρει μαζί με αλλα πραγματα και δε θυμάμαι μεταφορικά. Τα 5 λίτρα σε αυτή την τιμή, με τη δόση που θα βάζεις μάθε φορά και aloe vera μέσα....αξίζει λέω εγώ!
Edit: να διορθωσω, 20ml στα 100 λίτρα |
|
|||
|
|||
![]()
Ok. Κάτσε γιατί τώρα έχω άλλα στο κεφάλι μου. Όταν με το καλό ξεμπερδέψω θα το ψάξω το θέμα.
Ευχαριστώ φιλαράκι για την πρόταση. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στο prime έχω κάνει μια μικρή τρύπα στο χαρτάκι που έχει στο πώμα. Κι εγώ κάπου 2-3 λίτρα την ημέρα συμπληρώνω. Βάζω 2-3 σταγόνες prime σε ένα μπετονάκι + αυτά τα 2-3 λίτρα νερό το κουναω λίγο και μπλουμ. Μερικές φορές δεν βάζω καν αντιχλώριο
|
|||
|
|||
![]()
Ας το πάρουμε από την αρχή. Στα 4 λίτρα που αναπληρωνουμε, γιατί να βάλουμε αντιχλώριο; Τι θα πάθουν τα ψάρια ή η βιολογία αν δε βαλουμε δηλαδή;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
11 .....και σήμερα !!!
¶ντε και με έχει φάει το άγχος !!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εεεεετσι!
|
|
|||
|
|||
![]()
10 .....και σήμερα, και αύριο πρωί-πρωί (Ανοίγει 8 με 4 Δευτ - Παρασκ) πάω στον Σπακούρη να πάρω το eggcrate και αλφαδολάστιχο (μιας και κάνω τις αλλαγές να αλλάξω και το λάστιχο του Fluval από το σπιράλ σε αλφαδολάστιχο).
Έχω πάρει ήδη λεκάνες, γάντια, βέτεξ, σφουγγάρια, ρολό και σκαφάκι για βάψιμο, και 2 πλαστικά κουτιά 140 λίτρα το κάθε ένα για τα ψάρια και τα φυτά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |