|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας το πάρουμε από την αρχή. Στα 4 λίτρα που αναπληρωνουμε, γιατί να βάλουμε αντιχλώριο; Τι θα πάθουν τα ψάρια ή η βιολογία αν δε βαλουμε δηλαδή;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
11 .....και σήμερα !!!
¶ντε και με έχει φάει το άγχος !!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εεεεετσι!
|
|
|||
|
|||
![]()
10 .....και σήμερα, και αύριο πρωί-πρωί (Ανοίγει 8 με 4 Δευτ - Παρασκ) πάω στον Σπακούρη να πάρω το eggcrate και αλφαδολάστιχο (μιας και κάνω τις αλλαγές να αλλάξω και το λάστιχο του Fluval από το σπιράλ σε αλφαδολάστιχο).
Έχω πάρει ήδη λεκάνες, γάντια, βέτεξ, σφουγγάρια, ρολό και σκαφάκι για βάψιμο, και 2 πλαστικά κουτιά 140 λίτρα το κάθε ένα για τα ψάρια και τα φυτά. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή μάστορα ..... Το 10ωρο στο νερο λέμε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω να το σπάσω σε 2 ήμέρες Πάνο.
Θα κάνω αρκετή δουλειά το Σάββατο και την Κυριακή τις υπόλοιπες εργασίες. Έχω φτιάξει ένα excel-όφυλλο, με όλες τις εργασίες και τις αγορές για τα υλικά που θα χρειαστώ (για να μην ξεφύγει κάτι) και με ποιά σειρά θα γίνει τι και πότε. Οργάνωση λέμε.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
contingency plan έκανες ;
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |