|
|
|||
|
|||
![]()
Τόσες ατυχίες μαζεμένες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειπαμε ειναι αγαρμπα ψαρια στην αναπαραγωγη και τωρα ειναι η εποχη τους.
Θελουν χωρο και δεν θελουν "επικινδυνη" διακοσμηση που μπορει να επιφερει τραυματισμους. Μηπως να εβαζες καμια Spawning Mop, να βγαζουν το αχτι τους εκει? Εγω το σκεφτομαι γιατι και τα δικα μου εχουν τρελαθει στο κυνηγι. Ιδιως κατα το ξημερωμα γινεται ο χαμος. Εχω ελαφρωσει ομως παρα πολυ τη διακοσμηση και δεν εχω τους τραυματισμους που ειχα (ειχα κυριως λεπια ευτυχως, και πολυ λιγο στην ακρη κανενα πτερυγιο, τα οποια φτιαχνανε μονα τους). Αλλα να που ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον Σπύρο έχεις μεγάλο δίκαιο , και γω βρήκα το Sarasa να του λείπει κομμάτι απο την ουρά .
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα ρε Τακη. Εύχομαι να μη σε βρει άλλο φίλε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα ρε γμτ.. δεν ξέρω τί άλλο να πω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα ρε Τακη..
Ισως τελικα η καραντινα δεν ειναι καλη ιδεα σε ψαρια που δεν την εχουν συνηθισει(μικρος χωρος) και στρεσαρονται χειροτερα. Πολυ λυπαμαι. Συμφωνω με τον Σπυρο ,πλεον εχω βγαλει σχεδον τα παντα απο μεσα ,εκτος απο ενα νουφαρο σε γλαστρακι και κατι ανουμπιες. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω τίποτε βρε παιδιά μέσα στο ενυδρείο, κάποια φυτά μόνο, ακόμα και τα βότσαλα έχω βγάλει.
Τα ψάρια είναι μεγάλα, και έχουν απίστευτη δύναμη, μια κίνηση της ουράς μόνο να κάνουν φτάνει, και στη γωνία που σχηματίζει το φίλτρο αν χτυπήσουν με δύναμη φτάνει. Πολλές φορές έχω βρει λέπια και γρατζουνιές. Και στη καραντίνα πρέπει να χτύπησε σε γωνία στο εσωτερικό φίλτρο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |