|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη λίγοι τα φροντίζουν όσο εσύ.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φροντίζω παιδιά, αλλά κάτι δεν πήγε καλά,
και με στεναχωρεί που δεν έχω βρει την αιτία.
|
||||
|
||||
![]()
Ξέχασες να μου απαντήσεις...
"Όταν έκανες θεραπείες... την δόση από τα φάρμακα την έριχνες μετά την συμπλήρωση του νερού της αλλαγής ή πριν;" |
|
||||
|
||||
![]()
Σου απάντησα βρε, οι αλλαγές ήταν χειροκίνητες.
Τώρα αν με ρωτάς αν έβαζα τα φάρμακα πριν ή μετά την αλλαγή, εννοείται πως έβαζα το φάρμακο μετά την αλλαγή. Δεν θα το έβαζα για να πάει στον υπόνομο. Και εννοείται βράδυ με σβηστά τα φώτα, γιατί είναι γνωστό πως πολλά φάρμακα είναι φωτοευαίσθητα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρωταει αν βαζεις το φαρμακο πριν συμπληρωσεις το νερο της αλλαγης, ή μετα την συμπληρωση. Διαβασε απο εδω και κατω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....033#post879033
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το κατάλαβα.
Η διαδικασία που έκανα, έβγαζα νερό, έβαζα νερό έβαζα τα φάρμακα αν είχα αλάτι ή epsom salt , ήταν έτοιμες οι αναλογίες μέσα στο βαρέλι. Και αυτό γιατί και εγώ σκέφτηκα πως η αναλογία του φάρμακου θα ήταν πολύ δυνατή μέχρι να γεμίσει νερό το ενυδρείο αν τα έβαζα πριν βάλω το φρέσκο νερό. Και δεν είχα διαβάσει ποτέ το άλλο άρθρο που αναφέρει πως στο χρόνο που θα παραμείνει το νερό χωρίς φάρμακο μπορεί να μεταλλαχτούν τα βακτήρια. Από την άλλη όμως, αναφέρουν πως η δραστικότητα των αντιβιώσεων μέσα στο νερό είναι 24 ώρες, άρα κατά την αλλαγή ήδη έχουν εξασθενίσει τα φάρμακα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |