|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το διόρθωσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο αν είναι έτσι θα πάω να πάρω. Εμένα 1,20 είναι το μήκος. Θα βάλω κα ένα ρετάλι dow και είμαι κουφέτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα χρειαστείς dow,θα βάλεις τα ρετάλια που θα αφεραίσεις από τους 60 πόντους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το πράγμα θα το βάλεις σε όλο τον πάτο; Με το σκάψιμο δε θα το φανερώσουν; Ξεκίνα πρωί - πρωί σίγουρα!!! Κουράστηκα και μόνο που το διάβασα. Και κανονικά πρέπει να κάνω και εγώ μια παρόμοια "εκστρατεία" για να διορθώσω μια μικρή δυσλειτουργία που υπάρχει στο φίλτρο πλάτης. Βασικά σχεδιάζω να βγάλω το πλάτης και να βάλω σαμπ. Αλλά αυτή τη στιγμή ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον λαιμό μου στο σπίτι. Τέτοια ευκαιρία, σαν τη δική σου, μπορεί να έχω το... Πάσχα, όπως υπολογίζω!
|
|||
|
|||
![]()
Λάμπρο εγω δε θα έβαζα ουτε eggcrate ούτε dow με το φόβο μήπως με το σκάψιμο το αποκαλύψουν. Αν γίνει σωστά το στησιμο δε θα έχεις κανενα πρόβλημα. Στο αφρικάνικό μου με τόσα κιλά πετρα που είχα, δεν είχα βάλει τίποτα. Αν σου το εμφανίζουν τα ψάρια, θα σου σπάει τα νεύρα. Εγώ εκείνο που είχα κάνει ήταν να στρωσω στο τζάμι κάτω 6 μεγαλούτσικες πέτρες ψιλοπλακέ και πάνω σε αυτές έχτισα τα νταμάρι. Το βάρος μοιράζονταν στις μεγάλες επιφάνειες των πετρών στη βάση και δεν είχα το φόβο μήπως ακουμπαει καμιά γωνία από πέτρα. Με τον καιρό όταν τα ψάρια έσκαβαν πολύ, άντε να φαινόταν η πλακέ λιγο.....φυσικό αποτέλεσμα πάλι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |