|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε κάνα 8ωρο
![]() *δεν χρειάζεται να κρατήσεις νερό παραπάνω απ' αυτό που θα έχεις βάλει τα ψάρια (δηλ. κάνα 30% περίπου). *για να μην ανοίγεις σ' αυτή τη φάση τα φίλτρα, για να καθαρίσει το νερό από σκόνη και αιωρήματα, γέμισε μέχρι τη μέση το ενυδρείο και βάλε καμιά ώρα να δουλέψει ένα εσωτερικό φίλτρο μόνο με ενυδρειακό βαμβάκι. Καλή επιτυχία! αν και σε βλέπω υπερ-μεθοδικό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει ο Σπακούρης eggcrate 1χ0,60 αν θυμάμαι καλά 15¤.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο δεν διάβασα καλά τις διαστάσεις. Μπορείς να το ξαναγράψεις?
Αν και πιο παλιά που είχα ρωτήσει μου φάνηκε λίγο φωτιά. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 30-06-16 στις 19:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το διόρθωσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο αν είναι έτσι θα πάω να πάρω. Εμένα 1,20 είναι το μήκος. Θα βάλω κα ένα ρετάλι dow και είμαι κουφέτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα χρειαστείς dow,θα βάλεις τα ρετάλια που θα αφεραίσεις από τους 60 πόντους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |