|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς, έχεις και εξωτερικό φίλτρο, ή μόνο εσωτερικό;
Γιατί αν έχεις εξωτερικό τότε μπορείς να βάλεις ένα surface skimmer στην εισαγωγή του φίλτρου, που είναι και φθηνό, και δεν χρειάζεται έξτρα πρίζα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. Είδα σχετικό βίντεο, απ ό,τι κατάλαβα πάει στην είσοδο έτσι; Δεν θα υπάρχει πρόβλημα να τραβάει αέρα η φτερωτή; Επίσης το μπαστούνι το είδα κοντό, φοβάμαι ότι δεν θα έχω καλή κυκλοφορία χαμηλά, έχω δίκιο;
|
|||
|
|||
![]()
Δε ξέρω αν με αυτό έχεις πρόβλημα στις αλλαγές νερου όταν η στάθμη κατεβαίνει αρκετά χαμηλά και δουλεύει ακόμα το φιλτρο. Μιλάω για τον αέρα που θα τραβάει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν κάνω αλλαγές το φίλτρο το βγάζω απ την πρίζα ούτως ή άλλως μην τραβήξει αέρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Thanks, δε το είχα δει ποτέ αυτό όταν έψαχνα για σκιμμερ επιφάνειας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρουμε πόσο μήκος έχει; Μου φαίνεται κοντό, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία στα χαμηλά στρώματα του ενυδρείου;
|
||||
|
||||
![]()
Το αντίστοιχο της φλούβαλ λέει 14 ίντσες ~ 35 εκατοστά...
|
||||
|
||||
![]()
Να διευκρινίσω ότι προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ καθώς έχω φυτά επιφανείας σε όλα μου τα ενυδρεία, το έχω δει όμως να λειτουργεί.
|
||||
|
||||
![]()
αργά η γρήγορα όλα αυτά μαζεύουν αέρα στο φίλτρο. Για εμένα είναι πεταμένα λεφτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό αντικαθιστά το μπαστούνι της εισαγωγής, δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάπως τον ρηάκτορα που λες.
Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube, αν ψάξεις για surface skimmer
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θεμα ειναι οτι πρεπει να δεις λιγο της τροφές που ριχνεις μηπως σου μενουν μεσα και δεν τις τρωνε τα ψάρια... Ειχα παρατηρήσει οτι το φιλμ αυτο αυξάνεται οταν ταιζα με flakes γιατι μένει πιο πολύ ωρα στην επιφάνεια μεχρι να βυθιστεί και να φαγωθει απο τα ψαρακια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτεϊνικό φίλμ στην επιφάνεια του νερού. | Λάμπρος.Τ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-02-16 18:10 |
Φυτό πάνω από την επιφάνεια του νερού; | almost | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 08-08-10 11:41 |
Έντονες φυσαλίδες στην επιφάνεια του νερού !?! | vassilis23 | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 7 | 24-03-10 20:28 |
Ασπρη επιφάνεια νερού | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 12:00 |
Υπολείμματα σην επιφάνεια του νερού | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-11-07 21:04 |