|
|
||||
|
||||
![]()
αργά η γρήγορα όλα αυτά μαζεύουν αέρα στο φίλτρο. Για εμένα είναι πεταμένα λεφτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα αυτά ποια εννοείς; Και το eheim 350 και τα άλλα που αντικαθιστούν το μπαστούνι εισόδου;
|
|||
|
|||
![]()
To Eheim που να μαζέψει αέρα; Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενος πάντως. Δε το δουλεύω όλη τη μέρα, καθαρίζεται εύκολα, αν έχεις φυτά του βάζεις ένα δυχτακι από πάνω για να μη μπουκωνει σύντομα και είσαι άρχοντας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου λέει πως φταίνε οι τροφές που έχεις. Δύσκολα θα τάιζα τα δικά μου ζωντανά μόνο με τροφές της Tetra και της Sera.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν πολλές τροφές. Για παράδειγμα υπαρχουν οι τροφές της Hikari, της Ocean Nutrition, της New Life Spectrum, της Omega One, της Tropical, της Seachem, της Basleer κτλ... (αυτά μου έρχονται στο μυαλό μου τώρα) Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο, δεν έχω και τα ψάρια που έχεις
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτεϊνικό φίλμ στην επιφάνεια του νερού. | Λάμπρος.Τ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-02-16 18:10 |
Φυτό πάνω από την επιφάνεια του νερού; | almost | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 08-08-10 11:41 |
Έντονες φυσαλίδες στην επιφάνεια του νερού !?! | vassilis23 | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 7 | 24-03-10 20:28 |
Ασπρη επιφάνεια νερού | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 12:00 |
Υπολείμματα σην επιφάνεια του νερού | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-11-07 21:04 |