|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτο,η πρωτη με εχει βαλει σε πολυ μεγαλη πριζα λαμπρο...
Ωραιο ακουασκειπ... ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Ναι όντως είναι φοβερό. Και θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να το πετύχω σε κάποιο βαθμό. Θα δείξει τον άλλο μήνα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εσύ παιδι μου με τόσες αλλαγες που έκανες στο scape, ίσως πρέπει να αρχίσεις με λίγη βοήθεια αναλάβεις και κάνα δημόσιο έργο....κάτσε να γελάσω λίγο.......χα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν και χωρίς πλάκα αυτή τη φορά θα το φτιάξω για να μείνει. Έχω μάθει πλέον από τα λάθη μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο αν δεις ότι χρειαστείς ένα επιπλέον άτομο στο κουβάλημα, στείλε μου, θα χαρώ να βοηθήσω έστω και λίγο. Θα κάνεις μεγάλα πράγματα εσύ εδώ βλέπω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση προσφοράς.
Θα το έχω υπόψην μου. Όσο για το όλο στήσιμο η φωτογραφία (1η) δείχνει ένα αρκετά μεγαλύτερο ενυδρείο από το δικό μου. Οπότε εγώ θα προσπαθήσω να το πετύχω σε μικρότερη κλίμακα. Για να δούμε, τι θα δούμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά μπορώ να πω πια με σιγουριά ότι οι πέτρες λάβας μπορούν να τραυματίσουν τα ψαράκια.
Το ένα από τα labido πρέπει να έφαγε γερή στούκα σε κάποια πέτρα με αποτέλεσμα να έχει κάνει ένα αιμάτωμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Από καβγά δεν είναι σίγουρα και δεν έχει κάποιο άλλο θέμα. Το είδα πριν από 3 ημέρες και ήδη έχει αρχίσει να περνάει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |