|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εεεε ετσι!!!! Το πρωτο ειναι όντως πιο ωραιο!!! Αλλα τα φυτα που εχεις μην τα ακυρωνεις βαλε τα μεσα και αν βρεις κατι πιο βιοτοπικο τοτε αλλαζε τα σιγα σιγα αν και εγω νομιζω οτι τα φυτα μπορει να υπάρχουν και στην Τανγκανίκα και στην Μαλάουι ψαξε ομως να δεις αν υπαρχουν σε καμια έρευνα....
|
||||
|
||||
![]()
Τις πέτρες θέλω να δω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο, αν είσαι εδώ (Αθήνα) από 17 Ιουλίου - 20 Ιουλίου και έχεις χρόνο, θα σε φωνάξω για βοήθεια και θα τις δεις από κοντά.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aν χρειαζεσαι βοηθεια και με θες ειμαι και εγω μεσα.Να παρω και λιγο ματι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Κοσμά για την πρόταση. Θα σε έχω υπόψην μου. Από μέση καλά πάς?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα η μεση.Εχεις δει και την κορμοστασια μου.Τερας ειμαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
23/07 με 07/08 θα λείπω.........θα μιλήσουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο με το καλό το νέο στήσιμο!
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω και εγώ να σας βλέπω που κουβαλάτε πέτρες
![]() ----------------------------------------------------------- Με τα ανεμιστηράκια τι γίνεται Λάμπρο ; Πως είσαι από θερμοκρασίες ;
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε σε ευχαριστώ.
Μάλλον θα προσπαθήσω να πλησιάσω όσο μπορώ περισσότερο τον βιότοπο τους. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα βάλω μόνο Valisneria spiralis. Τα άλλα φυτά δεν θα τα βάλω μάλλον (θα δούμε). Ηρακλή, όπως το λέει ο Κλεόβουλος είναι. ¶λλωστε μόνο το GAB έχει Κλεόβουλο. ![]() ![]() ![]() Τάκη, βεβαίως και να έρθεις. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν χωρίς σταματημό. Στις πολύ μεγάλες θερμοκρασίες (40+), φρενάρουν την άνοδο κοντά στο 26,5 και σε νορμάλ καταστάσεις (30+) την κατεβάζουν άνετα στα 26. Πάντως είμαι ευχαριστημένος. έχω γράψει σχετικά και στο θέμα με τις θερμοκρασίες. Κλεόβουλε, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Το ένα θηλυκό Labido ήταν μπουκωμένο αλλά μάλλον τα έχασε γιατί ήταν η πρώτη φορά. Παρατήρησα όμως ότι ενω όλα τα άλλα Labido (αγορασμένα στο ίδιο μέγεθος περίπου την ίδια ημέρα), έχουν μεγαλώσει αρκετά, αυτό έχει παραμείνει λίγο μικρότερο και πιο αδύνατο. Δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα πάντως. Γιατί γίνεται αυτό ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλοιφή τον έκανα!!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() Λα λα Λόλα.....Λόλα να μια κιχλίδα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα έγινε η εβδομαδιαία αλλαγή νερού. και επίσης είναι και η ημέρα της νηστείας.
Κοιτάζω το ενυδρείο και παρατηρώ τα Socolofi (επειδή έχει πέσει πείνα) να έχουν αρχίσει να τρώνε την άλγη που έχουν πιάσει τα φύλλα από τις ανούμπιες. Τι σαλιγκάρια και τα λοιπά..... σε λιγό θα τα καθαρίσουν τελείως!!! ε, ρε τι κάνουν οι πείνες ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |