|
|
||||
|
||||
![]()
δεν επρεπε να το δω αυτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαλια κατασταση αλλα μαλλον βαρεθηκε και το δινει...
|
|
||||
|
||||
![]()
παντως αυτα τα ψαρια δεν μπαινουν σε τοσο μικρο ενυδρειο.αν το παρεις θα κοιταξεις για κατι αλλο.και να προσεξεις καλα αν εχει γρατζουνιες(πραγμα πολυ πιθανο)
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι δεν σου άρεσε???
Μέχρι και σεντούκι θυσαυρού έχει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή τωρα ψαχνεις να αγορασεις ενυδρειο εγω θα σου πω να βρεις ενυδρειο με μηκος 1 μετρο μήκος το ελάχιστο αν σε παίρνει ωστε να αυξηθεί το εύρος των ψαριών που μπορεις να φιλοξενήσεις, το ενυδρειο της φωτογραφίας δεν εχει κατι σωστό εκτος απο οτι ειναι γυάλα με νερό ... σαν ενυδρειο εσυ πρεπει να δεις μην εχει γρατζουνιες ή να μην χανει νερο οταν ειναι γεματο μεχρι πάνω....
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες και απο εμενα. Εχεις ενα μεγαλο πλεονεκτημα, ολες τις πληροφοριες στα ποδια σου. Ετσι μπορεις να αποφυγεις τα πιο πολλα λαθη. Εγω θα σου προτεινα να μην βιαστεις κιολας. Το καλοκαιρι ειναι δυσκολη περιοδος και θα χρειαστεις και συστημα ψυξης σχετικα γρηγορα.
Θα ελεγα μεσα στο καλοκαιρι να κανεις ολη την θεωρητικη προετοιμασια, να διαλεξεις ψαρια και ενυδρειο και τα υπολοιπα, αλλα να μην βαλεις ψαρακια μεχρι να εισαι 100% ετοιμος σε ολα τα αλλα. Αυτα και καλη αρχη. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να στρώσεις ένα καινούργιο ενυδρείο με τροφή ή φαρμακευτική αμμωνία.
εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα rehau 180 ή 240 που είναι τα καλύτερη σε σχέση απόδοση τιμής και να βάλεις και ένα δυνατό εξωτερικό φίλτρο κινέζικο εάν έχεις οικονομικό πρόβλημα. Το γεμίζεις και με ελαφρόπετρα και ένα σφουγγάρι και είσαι άρχοντας. |
|
|||
|
|||
![]()
πηρα ενυδρειο 90 λιτρα περιπου... εβαλα 10 τετρα 2 σαλιγκαρια και ενα Gibicepps pleco μικρο (το οποιο μαλλον θα το χαρισω συνντομα)
εχει εσωτερικο φιλτρο το οποιο θα το αντικαταστησω με εξωτερικο συντομα, θερμοστατη eheim ..... Ερωτηση: οξυγωνα μπορω να βαλω 2? ενα αριστερα ενα δεξια? απο στολισμο δεν εχω τπτ παραμονο μια κρυψωνα για το Gibicepps pleco |
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο το εστρωσες με καποιο τροπο?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως να ξεκινησω... | PANAHSSS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-03-14 21:21 |
Μπορω να ξεκινησω με θαλασσινο? | kos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 15-01-12 23:55 |
Πως να ξεκινησω ; | bubbly | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 27-06-11 12:43 |
Λεω να ξεκινησω Fish-only- Θελω τρελη βοηθεια | afrodite | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 11-06-08 13:53 |
θελω να ξεκινησω απο υην αρχη | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-03-08 10:22 |