|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα κοιταζω για μπουκαλα πυροσβεστηρα που θα παει για co2
![]() και μετα αυτη http://olympia-p.gr/index.php?id_pro...duct&id_lang=6 Κανουν και οι δυο εχω μπερδευτει λιγο;; ![]() Καλα η πρωτη ειναι και 3κιλη.Η δευτερη επειδη ειναι co2 να υποθεσω δεν θα θελει μετατροπες; Πιστευω ειναι καλες οι τιμες ειδικα στην πρωτη αν κανει δηλαδη,που τελικα δεν νομιζω να αξιζει να ψαχνω για μεταχειρισμενες ξηρας-κονεως..Τι λετε; Ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απαπαπαπα, 20 Ευρώ για τη στρόφιγγα δηλαδή ; Είναι πολύ ακριβός Καλύτερα τότε 5Κιλο με 56,55+ΦΠΑ http://www.telchines.gr/index.php?op...id=229&lang=el Εχω ρωτήσει σε πολλούς, και όλοι ίδια τιμή με τον πυροσβεστήρα μου έδιναν γιατι αφαιρούσαν το κλείστρο και έβαζαν στρόφιγγα. Και συγκεκριμένα , μου χάρισαν πυροσβεστήρα και με χρέωσαν μόνο 12 Ευρώ για τη στρόφιγγα . Και ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΤΣΗΡΕΣ CO2, ΟΧΙ ΞΗΡΑΣ ΚΟΝΕΩΣ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλαδεμα φυτων συμβουλες | ixtlilton | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 26-04-13 00:08 |
ΚΛΑΔΕΜΑ ΦΥΤΩΝ | ChocolatePuma | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-10-12 11:37 |
πως γινεται Κλαδεμα φυτων? | reselie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 27-04-10 14:39 |
υπαρχει οδηγος για κλαδεμα φυτων? | sefis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-02-10 07:16 |
echinodorus-κλαδεμα νεων φυτων.τι και πως? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 01-08-08 20:56 |